Nu lipar Löven, de andra är dumma! Så går det när man är dum på skolgården – tönt!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/nu-lipar-loven-de-andra-ar-dumma-sa-gar-det-nar-man-ar-dum-pa-skolgarden-tont/

Sitter i lobbyn på hotellet efter en ruskigt bra dag och tittar på diverse experter och andra som nu försöker tyda vår situation i riksdagen – Löven e sur för han inte får leka mer. Så jävla rätt…….. För är man mobbare och dum så vill ingen leka med dig – inget nytt det lär sig ungarna redan på skolgården! 

Löven har sprungit och bölat nu i flera veckor för de andra är dumma mot honom – seriöst, han är i minoritet och nu ska alla andra backa upp hans politik – annars är de dumma . Så jävla pinsam att man skäms. Sedan valet avgjordes har han konsekvent vägrat förhandla med någon, inte bara SD utan alla – han kickade till och med den lilla fjanten Sjöstedt, det enda vettiga han gjort! Nu fick han inte stöd av de andra som han inte ville leka med. HAHAHAHA – så kul!

Nu blir det nattmanglingar om hur vi ska gå vidare – för att bara helt enkelt sätta sig med SD och diskutera för se vart det leder istället för vägra – hade kanske kunnat ge ett läge. Men nej, jag har stöd av en minoritet och ska bestämma – Idiot!

Strunt i det nu – Stockholm har bjudit på mycket trevligt – trevlig julskyltning – bra lunch som fan till bra pris – och massa annat. Det är rätt skönt komma hit ibland och känna lite puls, för det kan man sakna i Kristianstad – dessutom finns här en massa kul företag som satsar – träffade en idag som jag bara älskade – istället för bara gnälla att det är jobbiga tider (inom kläder – var detta) – och vara arg för Internethandel mm – så vänder han konceptet och börjar ge Value for money – och mycket riktigt växer han som fan – nöjda kunder och han tjänar pengar. Han lägger sin fokus på utvecklas inte på att beklaga sig – gillar jag och det är de som kommer överleva det mesta.

Detta kan man ta med sig även i vardagen – hemma runt matbordet, inte bara klaga på allt som man tycker är skit – försök hitta det positiva i din dag, för det ger mer – problem kommer vi alltid ha. När du har identifierat problemet – så kan du släppa det och lägga fokus på lösningarna, så mycket mer kreativt. För tro mig – gnälla bort ett problem funkar dåligt.

Det får bli en promenad i kväll och titta på julutsmyckningar mm – sen blir det tidigt i bingen och full fart framåt imorgon med nya spännande möten och nya upplevelser som man kan bära med sig.

Tack & Förlåt!

P.S jag tror att MP,SD,V och M bildar ny regering D.S eller………. inte !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.