Mardrömmen börjar ta en verklig form, sponsorer på gång och PT fixad!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/mardrommen-borjar-ta-en-verklig-form-sponsorer-pa-gang-och-pt-fixad/

Vaknade i dag efter en lång natts sömn, först kändes allt så där underbart – Juldagen och bara fixa lite hemma, laga lite mat och inte direkt spränga några ådror i pannan av ansträngning – då…… Slår det mig, lite som Johan Glans beskriver det i Baksmällan, minnet öppnas som av en laserskalpell – Visst Fan, jag blev lurad i går – genast försvann de glada jullåtarna från min nya Sonoshögtalare – och lägenheten fylldes med Ödessymfonin! 

Jaja, upp och få i sig lite kaffe denna morgon med djävulens skugga som förmörkade mitt sinne. Trots detta tillstånd, vände jag min blick mot FB och fann där att jag troligen inte kommer plågas ensam – utan mina goda vänner Peter och Henke hade i ett svagt ögonblick av vansinne utmålat sin fantastiska förmåga för dessa aktiviteter – varpå jag naturligtvis inbjöd dem att dela mitt helvete – för varför vandra genom skuggornas dal ensam, när du god kommunistisk anda kan dra med dig fler ner till botten!

Väl med detta i sinnet, fylld med skadeglädje och avsaknad av empati fick jag dessutom nu stöd från en kompetent utbildad (samt träningsnarkoman) instruktör – så den biten föll på plats, även verkar det som klädsponsor är på gång in i matchen – så nu börjar nödutgångarna försvinna en efter en – The race is on.

Steg 1 blir naturligtvis att vräka i sig allehanda fettrika saker fram till 7:e – så man har lite extra som man kan plocka bort – Tänker inte skita veckan innan dess – för maxa utgångsvikten – eller ……. tänker jag fel nu!

Väl med detta i sinnet så sätter jag fart i hemmet – ska fixa till pigkammaren – på tiden – för den har varit allmän förvaring tills nu – när nästa minne kastas i ansiktet på mig inte olikt ett slag med ett bollträ över näsan, jag har ju lovat mer – inser att jag har de sista ciggen hemma nu – har lovat min älskling att fimpa dessa – ( inte tvingad – har tänkt det länge) – sådär ja – ännu ett mål! Så om jag är allmänt vresig, aggressiv och kastar saker mot er när ni hälsar så vet ni varför – inget personlig, kommer troligen hata världen ett par dagar nu – men det går över.

Skulle jag ha samma beteende om ca en vecka mot dig, tja….. vi kan väl säga att det inte beror på abstinens – utan troligen ogillar jag dig helt enkelt, och tja… lev med det!

I morgon blir det fullt hus, en hög med barn, min älskling och föräldrarna – lite mat och allmänt umgänge – ska bli trevligt som fan.

Skulle någon se min bror så är det fritt fram att kasta ägg, vattenballonger eller liknande på honom – men skada inte honom, för det vill jag själv göra i typ slutet av juni 2015 – inte mycket men lite …… bara lite ………..Mohaaa!

Tack & Förlåt!

Yea, thou I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil; for thou art with me; Thy rod and thy staff, they comfort me.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.