Många är kallade få är utvalda, en viktig julklapp och vad är perfekt?

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/manga-ar-kallade-fa-ar-utvalda-en-viktig-julklapp-och-vad-ar-perfekt/

Dagen före dopparedagen kallas denna dag, stressen kulmineras och alla har mer eller mindre panik, själv sitter jag på Waynes – för det är helt klart stamhaket numera med en underbar macka och en stor latte! Stressen överlåter jag till dem som hellre lever andras liv än sina egna……. för shit vad många sådana det finns därute……..

Jag vet att jag är kontroversiell och sticker ut hakan i det mesta, vilket inte alltid skapar förutsättningar för att alla skall gilla mig, det är ju tråkigt. Det som troligen är ännu tråkigare är att det finns de som på allvar känner mig och mitt liv – genom läst här eller på FB mm – seriöst, är ni dumma i huvudet på riktigt? – Jag är jag, och det är få som känner mig helt – för det är inte något jag tillåter hur som helst.

Naturligtvis har många säkert en bild och det är helt ok, men när du väljer fylla den med din fakta så beskriver du inte mig, du beskriver det du vill jag ska vara – god eller ond samma sak. Men det är en viktig funktion som fylls genom detta – ni kan må bra, för om man tror man vet sanningen så inbillar man sig att mår bra. Då slipper man faktiskt ta reda på den, för det hade ju varit förödande om det visade sig att du har fel – nej, fortsätt och skapa den bild som just du trivs med, så kan det kanske underlätta din dag och du slipper fundera över ditt eget beteende – för det hade ju varit läskigt – eller hur……. Då kanske dina spöken och tankar gör sig påminda – men fortsätt tryck ner dem genom att ha åsikter om andra utan ha en jävla aning om vem den person är – Skölj gärna ner skiten med lite Bag in box så ska du se att den blir ännu mer trovärdig. Det dämpar din bitterhet och får dig må bra, det finns nämligen ingen medicin som är lika snabbverkande som detta – det tråkiga är att på morgonen står du igen framför spegeln – och då är det samma person där.

I dag har jag handlat en viktig julklapp, till min underbar kärlek. Har varit överallt – tittat, klämt och funderat – den måste ju bli perfekt – det är den första julklappen jag ger henne – så ni kan själva förstå pressen – eller……. handlar allt om att det måste vara perfekt – eller blir det perfekt av den anledningen att man väljer göra det perfekt? Oavsett är jag hemskt nöjd, och kommer vara så nyfiken på hur den mottages…… Vill ge den nu! Inte vänta! – Inte kul att vänta!

Just det med Perfekt är något som många tänker på under julen, sillen måste vara perfekt, granen måste vara perfekt, barnen ska tindra med ögonen och alla ska vara glada – fan ta den som försöker sabba denna Disney illusion med att ha avvikande tankar – men är allt alltid perfekt, eller är det så att vi kanske ska misslyckas ibland? Jag tror det, för hade vi inte misslyckats ibland hade det inte skett någon utveckling och inga framsteg – vare sig inom vetenskapen eller inom en relation – för då hade perfekt tull slut blivit tristess – och då varit dömt till undergång.

Jag vet mina fel och brister – och vågar se dem, för då kan jag förbättra mig som människa hela tiden – det är en stryka – och jag uppmanar fler fegisar att prova det. Det innebär inte att jag är fri från synd, därför kastar jag inte första stenen – men vill du kasta en på mig, fine gör det – men om du vågar, vänd först blicken till dig själv! För risken är att stenen studsar – och den kan studsa hårt!

Så, låt oss nu fira julen med all dess glädje och låt inte stressen äta upp er – samt, vad är perfekt – det är exakt så som ni vill ha det – inte hur Ernst har det i sin stuga! Ta makten över er egen lycka!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.