Lunch hos Greken, sista planeringen inför julen och saknad!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/lunch-hos-greken-sista-planeringen-infor-julen-och-saknad/

Kom hem i kväll efter jobbet, och det var helt tyst – det kändes lite märkligt, för hela helgen har varit i full fart med utflykter, fester och mys – Kunde fortfarande känna all den energin som finns – den var kvar som en behaglig doft av lycka – hur härligt som helst, samtid lite tragiskt men på ett skönt sätt – att känna saknad är faktiskt inte bara av ondo utan kan även stärka saker. Man vårdar det man inte vill förlora och det påminner saknaden en om. 

Det blev lunch idag hos den lokale Greken i stan – har varit där en del nu och måste säga att det är smakmässigt mycket trevligt – dessutom är de familjära och roliga där. I vanlig ordning var mitt lunchsällskap energidamerna som så ofta – och helt i vanlig ordning blev det skratt och allvar blandat till någon form av vägledande visdomsord som jag dock redan har glömt – men det gör inget – det blir snart repris! Kan till och med utsätta mig för en powerwalk eller 2 under 2015 för så trevligt är detta sällskap – men kommer vägra skor som formar arslet – är sjukt nöjd med mitt arsle!

I morgon blir det nog en kortare dag så lunchen byts ut mot de sista klapparna som skall införskaffas – för naturligtvis har man inte gjort det man ska tidigare – men varför bryta ett vinnande koncept. Har aldrig varit ute i god tid, det är för fegisar som åker till Ullared i typ Juli och fixar allt – så fegt, men smart – men Fegt.

Naturligtvis kommer det vara fler än mig som ska genomföra detta och naturligtvis kommer det vara stress på stadens gator – men jag tycker  det är rätt charmigt, och gillar att det då och då är lite puls på stadens gator – för det kan vi inte skryta med att vi har så där ofta. Tänkte ge lite tips till er som gärna finner negativa saker om det mesta, har hört en del sådant genom åren.

  • Parkera nära staden, reta dig inte på att det kostar 2 kr mer i timmen när du ska handla saker till alla för ett par tusen spänn, seriöst! Du slipper gå långa sträckor och slösa tid!
  • Eftersom du var smart och köpte idén att parkera nära – kommer du hinna ta en trevlig fika med någon annan som är lika begåvad – och vips kommer dit bodsocker vara på rätt nivå för att avsluta uppdraget.
  • Skulle nu det du planerat köpa vara slut, så är det inte butikens fel att du är ute i sista minuten, andas och fundera på alternativ – istället för idiotförklara en stackare på en butik som slitit röven av sig sista tiden för alla ska få sitt – de hade nog gärna haft mer av grejorna, för de typ Lever på att sälja! Alltså ingen komplott mot just dig!
  • Le, och var trevlig mot alla – tro mig, börjar en med detta i stressen så kommer det smitta!

Så, passa på att njut och hade underbart – för det tänker jag göra – av den enkla anledningen – jag bestämmer över mitt liv och min energi. Det är värt att testa, men det kräver en del – så var säker – for once you try – you won´t go back !

Tack & Förlåt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.