Kärlek, lunch med väninnorna och Lusse med kaos!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/karlek-lunch-med-vaninnorna-och-lusse-med-kaos/

Kärlek, smaka på det ordet lite – visst är det ett trevligt ord. Jag gillar det och trivs i rollen som tokkär, lycklig samt allmänt fånig. Ja för helt klart gör kärlek oss fåniga – men på ett härligt sätt, lite som godkänd fånighet. Har ju haft den underbara turen att verkligen finna någon, inte bara snygg utan jävligt rolig samt smart oxå – kan bara tacka diverse gudar, lika bra tacka alla så ingen blir sur. Dock tror jag mer på asagudarna – de håller liksom vad de lovar – de lovade jag bort isjättarna – och jag har då inte sett många isjättar – så vad säga! 

Det blev trots mycket på jobbet lunch med mina vänninor – de trevliga damerna som jag äter med ett par gånger i veckan. Detta kan liknas vid seanser. Vi brukar samtala om allt från jakten Mr Right – inte till mig – jag fungerar mer som en form av Stanford – till mystiska drömmar, som troligen uppkommer i brist på Mr Right!

Man skulle kunna säga att man inte bör bli lätt generad i dessa samtal – lite som man får titta runt i hjärnorna på ett par kvinnor utan de vet man kikar där – tro mig, det finns konstiga saker därinne – mycket konstiga! Men, till deras försvar kan jag bara säga att de är sjukt trevliga – och önskar någon komma i kontakt med dem så kan ni skicka kontaktuppgifter till mig, tillsammans med DNA-prov och vara beredd på att genomgå ett förhör i god CIA-stil – men överlever ni detta så kan ni säkert få äran att bli dissade av dessa kvinnor.

I helt jävla vanlig ordning ordnar jag en Lussefest även i år – och helt enligt alla mönster är den totalt oorganiserad – men det löser sig säkert. Temat i år är Kärlek, silvertejp, popnitar, superlim samt PULKA – så detta slutar väl troligen inte väl. Dock kommer det bli en minnesvärd tillställning. Det kommer en mix av honor och hanar, så vi får se vad som blir resultatet. Till skillnad från många barns luciatåg kommer det inte råda fotoförbud här – vilket egentligen vore bättre än en förbjuda fotografering av en sjuåring på skolan.

Nu ska jag försöka få ihop lite manus till Radion imorgon – mest för det låter proffsigt, vi kör naturligtvis helt utan sådant trams – och bara tar det som det kommer! Om ni mot förmodan vill höra mig – så är det på www.radiokristianstad.nu – och gilla deras FB – bara för ni tycker om mig, skulle ni mot förmodan inte bara älska mig, den ödmjuke och sympatiske mannen – så kan ni göra det för kunna skriva elaka kommentera som jag skiter i.

Tack & Förlåt!

Stora är hans tecken – Mäktiga hans under! Tja.. Funkar på Jesus – Så det klär så även mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.