Julen är en stor jävla konspiration, jag blev ett enkelt byte för dessa onda krafter & 7:e januari är det invägning!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/julen-ar-en-stor-javla-konspiration-jag-blev-ett-enkelt-byte-for-dessa-onda-krafter-7e-januari-ar-det-invagning/

Julafton började i ett behagligt tempo med lugnet runt mig – inte ont anande jag att det var mörka krafter ute efter mitt blod denna dag då vi skall tänka fridfulla tankar – men det var det – en mörk kraft skulle inom kort angripa mig från alla håll, jag skulle inte ges en möjlighet till att undvika den med hjälp av smarta manövrar – NEJ…….. jag gick rätt in i fällan som ett försvarslöst lamm på väg mot slaktmasken.

Det hela startade med vi alla hade samlats hos föräldrarna – och det var dags för julklappar, plötsligt får jag en klapp i min hand, ett litet relativt söt paket – från min bror och hans sambo ( sambon är oskyldig) – borde redan här anat oråd för vi hade en överenskommelse att inte ge varandra något – men nu satt jag där med ett litet gulligt paket.

När jag höjer blicken kan jag se min brors ansikte, kunde jag svära på att för en kort sekund såg jag djävulens ansikte, det kan varit en synvilla – men tror inte det.

DÅ öppnar jag detta oskyldiga lilla paket, och långsamt drar fram dess mörka innehåll – …… 4 st fribiljetter ……..till ………… Friskis & Svettis!!! – Va fan, – hur ska detta sluta – !

Jaja tänkte jag – lugnt, seriöst kan de ju försvinna vid en tvätt eller något – så tänkte inte mer på detta just då, men det fanns dock en viss gnagande oro kvar i kroppen – troligen förstärk av att min bror hade ett mycket obehagligt leende i sitt för övrigt mindre tilltalande ansikte – men släppte det. Klapparna delades ut och jag fick en välkommen sådan – en Sonos Play 1 till – den 3:e nu, älskar dessa.

Då sker det igen, jag tilldelas en klapp – denna gången större än sist – men samma avsändare! Jag kände genast hur blodet stelnade i ådrorna av den kyla som sköljde genom kroppen – naturligtvis hade nu min brors leende intagit en mycket stor likhet med en hyena – som vädrade blod – med en klump i halsen öppnade jag detta paket med mina darrande händer – och där var de, något som inte jag har haft i min ägo på många år – jag hade lyckats med alla medel undvika dessa – det är……….. Träningskläder – det enda som hindrade mig från en stroke var att de inte var neonfärgade – Fan, nu blir det knepigt att komma ur detta.

Allmän munterhet sprider sig i rummet, för som ni kanske förstått firar vi en light variant av Tomten är far till alla barnen, Barnens mamma ( min VD) och hennes man (Min kollega på jobbet) var där oxå.

Jaja, min hjärna arbetade nu för högtryck – hur fan skall jag ta mig ur detta – men det fick jag fundera på senare – nu var det mat. Väl vid bordet och första tallriken laddad, goda smaker och allmänt munter stämning – ja, va fan händer då! Det som inte får hända, rakt mitt emot mig sitter Robert, min kollega – och ur tomma intet formar han sina läppar, drar in luft i lungorna och jag kan se framför mig hur stämband förbereder sig för avge gutturala läten!!

”Fan Johan, då kan vi ju träna tillsammans, jag tänkte köra igång direkt efter jul och sikta på nå en bra idealvikt på typ 6 månader – Vi kan ju ha en tävling mot varandra !!!! För helvete – det enda man inte får göra mot en man – UTMANA! Vi män kan inte stå emot detta – vi förvandlas till en grottmänniska och kastar oss ut likt en sådan, beväpnad med en flintasten och tamburin för jaga mammut!

Fan, Fan, jag sitter i fällan, inte en chans att glida ur denna utan att försöka få en kraftig fraktur ,gärna en öppen – men det är ju inte heller så satans roligt.

Då inser jag – detta var en konspiration – noga planerad och värdigt utförd – bytet som var den icke ont anande Johan – han satt i hörnan inmålad med Åsa Romsons båtfärg – och kunde inte agera än på vanligt vis när en man mottager en kastad handske – ta upp den.

Så, exakta former och vilka regler som skall gälla kommer fastställas inom kort – dock är det fastställt att invägning mm sker den 7:e januari – 2015 – sen är det fullt ös. För andra plats är första förloraren.

Med andra ord behöver jag nu följande

  • Sponsorer – Kläder, skor mm
  • Stöd – inte hån från mina vänner
  • Tips från er som håller på med detta – ?
  • Ett lexikon – vad fan är Crossfit, Keetleball och burpies ( typ rapar man maximalt) ?

Fan, Fan – nästa år firar jag jul på okänd plats – så det så!

Tack & Förlåt

P.S bortsett från att jag har träffat alla de onda änglarna från helvete i dag – så hade vi det trevligt D.S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.