Jul 2.0, 5 månader senare och Kalle Anka suger!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/jul-2-0-5-manader-senare-och-kalle-anka-suger/

Så, då är julafton här – snön ligger vit, barnen sjunger psalmer vid den praktfulla granen – till och med hunden är julig…….. Typ, så ser det ut i reklamen……. Inte riktigt där ännu………. Här är det kaffe vid köksbordet, salamimacka och regn ute. Vi kallar det jul 2.0, lite som Matrix, bakom kulisserna – men det är en underbar jul – en helt jävla magisk fantastisk jul – så det så!

För 5 månaders sedan skulle jag om några timmar kliva in på PIVA – packad och slut i största allmänhet – hade nog inte direkt några tankar på en tindrande jul just då, hade nog mest jävligt mörka tankar om allt.

Att sitta här nu efter denna period och vara där jag är känns helt magiskt, jag har haft underbara vänner, familj mm som backat upp mig – men tänker fan inte ge bort all självkänsla genom hänvisa allt till dem – jag har gjort första delen på min resa – just, det JAG – och jag är satan så stolt över det – sug på den, ja, jag är självgod – för det har jag förtjänat rätten att vara!

Under denna period har det hänt så mycket, så otroligt mycket – troligen mer än vad många gör på kanske 10 år. Allt från bygga en ny syn på mycket, hantera en satans massa skuldkänslor och dessutom fokusera på ett nytt jobb – men det går, allt går – ibland tar det bara lite längre tid!

Viljans kraft är stor, mycket större än vad an kan tro – men man måste låta den komma fram. Det finns alltid tvivlare och de som inte orkar se andra människor lyckas – Fuck them! De bidrar inte till något – de bara rättar i efterhand, det behöver vi ingen till – det kan vi själva!

I dag skall vi fira jul, familjen med nya relationer och nya konstellationer – lite som Tomten är far till alla barnen – och jag är så tillfreds med detta – för ett par år sedan hade jag nog hellre svalt en osthyvel än deltagit i något sådant! Men nu känns det helt naturligt – för jag är i balans, en skrämmande medvetenheten och fokus på livet. Dags för jul 2.0, med stöd för alla möjliga API.

Hade en underbar lillejul i går, lite smått och gott att äta med min kvinna, ja det kallar jag henne – för hon är en kvinna, dessutom är hon stolt över vara kvinna – inga märkliga genusförvirringar där inte – så underbart. Det är nämligen jävligt sexigt med en kvinna som vågar vara just Kvinna. Livet blir så mycket enklare om vi är de vi är och inte försöker vara något som är konstgjort. För övrigt blev julklappen perfekt, precis så perfekt som i en Disney film! – blev mycket glad för min klapp – den var perfekt även den. Fan, vi är bra hon och jag!

Om ett par timmar är det dags för firande av denna högtid, helt uppkommen genom en mörkläggning av Maria, som varit otrogen – men strunt samma anledning för det ger tillfälle till lite festligheter. Vi skall dessutom bryta den magiska ritualen kring denna dag, vi skiter i Kalle Anka -ja, ni hör rätt – som rebeller mot världen avstår detta – frivilligt! För seriöst, hur jävla kul är det egentligen – i dessa tider med Netflix,, HBO och youtube – kan fatta grejen när det typ fanns 2 kanaler och detta var en höjdpunkt – men nu? Efter Hobbitfilmerna? seriöst!

Varje år svämmar FB över med rädda Kalle, mm – det är nog fler som tror vi firar Jul på grund av Kalle Anka än att Maria var en slampa. I år har även genustrollen gett sig på Kalle, det är fler manlig karaktärer än kvinnliga – dessutom har de manliga karaktärerna fler repliker -Jaha? Detta har vi lagt tid på tydligen, för detta kommer revolutionera världen- kan jämföras med Elektriciteten, Penicillin och Poliovaccinet – NOT. Idioter, är ett lämpligt samlingsnamn för dessa individer som kom fram till detta – skaffa en Hobby, typ Fallskärmshopp med Näsduk eller pussa argt lejon och spring!

Så mitt råd till SVT – lägg ner skiten – den finns på Youtube, detta hade frigjort säkert ett par 1000 timmar till att låta folk göra något kreativt istället för bilda föreningar – Rädda Kalle! För Kalle Anka suger som underhållning 2014!

Med detta önskar jag alla som förtjänar det en underbar Jul med massa glädje och ni som inte förtjänar det, tja… ok – det är jul – ha det underbart ni också!

Tack & Förlåt,

Johan! Nykär, galen och positiv – samt sprängfylld med Ironi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.