Jag är lycklig – allvarliga människor är tråkiga – speciellt feminister – de är Uber tråkiga!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/jag-ar-lycklig-allvarliga-manniskor-ar-trakiga-speciellt-feminister-de-ar-uber-trakiga/

Satan – blev så glad, hade inte räknat med träffa min kvinna så mycket denna vecka. Båda har mycket att göra göra, jobb, vänner mm. Men så överraskar hon mig med att komma över i kväll – så nice – ni vet den extra belöningen man får. Bara älskar henne när hon gör så, och det gör hon hela tiden. En underbar kvinna full med liv och överraskningar – är så förälskad och det är så helt underbart.

Är så trött på att vissa tar livet så satans allvarligt, seriöst – då kanske man inte ska hålla till på internet. Det förekommer mycket humor och ironi där – man får fan inte skoja om något längre – inte för jag direkt skojar med att jag tycker feminismen är en sjuk ideologi – helt klart jämställd med ISIS och andra fanatiker. Men för fan, släpp sargen och inse att det är typ 1 % i Sverige som har denna fanatiska syn på hur spelet mellan män och kvinnor ska gå till.  För kom igen, de tror inte ens på jämlikhet som jag gör – nej de vill nog fan ha små obehagliga läger – inte olikt en Österrikare med liten mustasch. Där skall vi varelser med penis placeras i väntat på vårt straff – för vad, FÖR vi är män.

Ärligt, kom igen nu kvinnor och ta tillbaka er position från dessa galningar. De påstår sig representera er alla – och det gör dom inte. Jag känner massor med kvinnor och de är hur trevliga som helst – de tycker om vara kvinnor och de ogillar denna ultrafeminism.

Hade de varit smarta, dessa galningar hade de valt en annan linje och därmed vunnit – de hade naturligtvis använt sin kvinnlighet för driva sina åsikter – Nej, nu kör vi med ! Alla män är våldtäcksmän, Män är Djur osv – lägg ner.

Så, om ni har fanatiska tankar om något, män, Allah, Gud, Buddha eller annan konstigt sak – ni kommer inte trivas i mitt sällskap – vare sig på nätet eller live – för jag skiter i om jag trampar er på tårna. Så till er kan jag bara rekommendera att ni surfar vidare till era små forum där ni kan hata i lugn och ro. Jag älskar i stället, mycket trevligare – visste retar jag gärna er, men det är bara för det så jävla kul – ni ballar ju alltid ur – kan inte låta bli.

Håller på för fullt att flytta in på en egen server med denna bloggen och ett par till som är på gång – där det kommer finnas gästskribenter mm – underbara människor jag lärt känna under mitt liv – ska bli hur kul som helst.

Nu har jag inte tid mer – måste fixa lite mysfika till min älskling!

Tack & Förlåt,

och låt herrens ljus skina över er! Eller tänd en lampa om det är mörkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.