Hej tomtegubbar och tomtegummor – nu är det ta mig fan JUL – så det så!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/hej-tomtegubbar-och-tomtegummor-nu-ar-det-ta-mig-fan-jul-sa-det-sa/

X-mas mode 2.0 börjar infinna sig – och förberedelserna är på det stora klara. Tomteslipsen är struken, nej har ingen sådan – lovar.

Fick en god jullunch i dag på jobbet, faktiskt mer eller mindre den första julmaten så här långt. Nu blir det nog inte så mycket mer sådant för på julafton blir det annat. Vår familj är inte helt inne på sill, ägg mm – utan det blir mer bara god mat. Det blir trevligt – lite annorlunda i år – vi kör lite Tomten är far till alla barnen – får se hur det går, men har bra känsla på detta! 

Perioden september till nu har bara rusat förbi, helt sjukt. När man sen tittar tillbaka så har man hunnit med massor, men det märks inte – hur fräckt som helst – får bli en krönika till nyår på det – ring klocka ring!

Har en underbar helg framför mig – kvällen idag spenderas med älsklingen, det finns ost, lite kallskuret, fräscht bröd lite vin till henne och ett par Clausthaler till mig – så underbart. Soffa och mys – lite hångel är ett måste, det hånglas för lite i alla förhållande – inte i vårt!

Sen sovmorgon, småfixande i hemmet – kanske en fika på stan och sen iväg på fest i morgon med min Kvinna – vänner till henne så jag känner ingen – än. Är ju inte direkt asocial så det löser sig, sen blir det nys hela söndagen – lämnar nog inte morgonrocken – jo kanske en stund!

Fick hem store grabbens betyg idag – han är på Teneriffa med sin mamma och bror – Han levererar som vanligt – en hel rad med A – B mm – så sjukt bra – imponerad som fan – Världsklass!

Såg på nyheterna att det kan bli betyg från 4:e klass nu, det var på tiden – och ordningsbetyg – lyssnade – lille Fridolin var jätteledsen – bryr mig föga om honom.

Hade ett trevligt besök i dag på jobbet, en säljcoach – så härlig och så rätt – kommer bli ett fräckt 2015 – vi kommer växa rejält – och det är exakt då jag trivs bäst – så häftigt prata med människor som kan utveckla mig och alla runt mig – älskar det!

Nej, nu får det bli lite dusch, fixa tilltugget och sen bara njuta av min kvinna – för det är något vi är bra på att göra – på alla plan

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.