Gillar att vara kär, Kinky gran och ångest vid kaffeautomaten !

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/gillar-att-vara-kar-kinky-gran-och-angest-vid-kaffeautomaten/

Fan, att vara kär är nice, riktigt nice – att liksom gå runt och vänta på att det ska plinga till i luren – när det där gulliga meddelandet kommer. Skickar en hel del själv till damen i fråga också, för vi gillar småmysa med det när vi inte hinner träffas. Det rör sig om ett par tusen mess nu på ett par månader – ska faktiskt föra över dem i ett dokument – lite roligt att ha.

Skönast är det att vi har ingen stress, utan tar det lugn, umgås själva – hittar på saker med kidsen när det går och bara njuter – inte den där hysterin många kommer i. Vi tar det som det kommer – och flyttar vår brickor framåt hela tiden, utan rusa.

Det är inte kul alltid – för vi hinner helt enkelt inte träffas så ofta som vi skulle vilja, olika arbetstider, barn mm – sen har vi båda sociala liv – och det älskar jag, för vill inte tappa bort allt det samtidigt.

Det härligaste är att vi vet var vi har varandra, eftersom damen är enligt mig toksnygg – och det verkar även andra hanar tycka, så uppvaktas hon kraftigt – men som hon sågar dem – vänligt men bestämt. Det är en fröjd att se, och hon vet att jag ( har inte riktigt den volymen med damer som uppvaktar) är likadan.

Ska bli härligt nästa helg, då vi har en tillställning och massa trevligt – och vi får vara tillsammans mycket – längtar som fan – så mitt tips – bli kär, det är skönt – så jävla skönt att vara.

Nu är det den månad som skapar mest ångest på hela året – och genast tänker ni på julklappar, stress, pengar mm – men icke – jag pratar om kaffeautomatsångesten – den som oftast dyker upp måndagar i december – ni vet måndagen efter julfesten med jobbet. SHIT, nu snackar vi ångest.

Ni vet då ni ska försöka se oberörd ut i hopp om att ingen såg dig köra tungan i örat på chefens fru, hoppas ingen minns att du kallade Elsa på marknad för bitter flata – eller att de ska hitta spyan du la i arkivskåpet

Ni är med mig nu, den tiden. Jag var ute en snabb sväng i går på BA, och de kom dit – tro mig. I en form som skulle få en inbiten alkis bli avundsjuk – man ser direkt vilka som tisslar och tasslar med fel partner – viskningarna och den där desperata planläggningen, ska vi ta det på toa eller hyra ett rum! Samtidigt som de tror ingen ser dem – helt jävla osynliga – helst ska hon lyckats stoppa in kjolen i trosorna efter toa.

Sen kommer de som var pissfulla redan vid sillen, iklädda de senaste finkläderna – med ett minne hur man festade när man var typ 22 år, vilket var ca 30 år sedan! Shit, vi snackar karatefylla – och det ska klämmas på alla utstickande kroppsdelar, till höger och vänster.

Så till er som gjorde allt detta i helgen – ha skitkul nu på måndag – för det kommer ligga ångest över företaget.

Själv blir det lugna gatan fram till jul, med undantag för lite småfester – dock slipper jag ångesten. Valt bort den för den är så jävla jobbig. Har dessutom pyntat min rosa julgran idag – som svävar fritt – med olikfärgade lampor – det ni, kinky shit! Men gillar att den inte är som alla andra granar – för jag är inte som alla andra människor – utan lite bättre om du fråga mig. En del hävdar att detta inte är sant, men inte ens alla följde Jesus och gillade honom!

Tack & Förlåt!

Gillar att vara kär, Kinky gran och ångest vid kaffeautomaten !

Fan, att vara kär är nice, riktigt nice – att liksom gå runt och vänta på att det ska plinga till i luren – när det där gulliga meddelandet kommer. Skickar en hel del själv till damen i fråga också, för vi gillar småmysa med det när vi inte hinner träffas. Det rör sig om ett par tusen mess nu på ett par månader – ska faktiskt föra över dem i ett dokument – lite roligt att ha. (mer…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.