Fredag, kaos på dagar och familjemiddag!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/fredag-kaos-pa-dagar-och-familjemiddag/

Så, sen fredags afton, – inte för man har speciellt bra koll på dagarna nu i julhelgen, röda dager – lediga dagar – helg mm – kaos i tankebanorna – men det blir nog bra.

Dagen har gått till att räkna kalorier, mäta kroppsfett – scanna kroppen med avancerad laser utrustning inlånad från NASA – därefter skickade vi in rubbet i NSA´s stordator för beräkna hur dagsformen var nu inför utmaningen som nu kommer –

Resultatet förvånade många av de forskare som bistod vid detta – enligt den data vi stoppade in är jag faktiskt 458 år gammal och bör vara ca  190 lång – samt har syreupptagning som en hamster – det var knappt att de släppte iväg mig, började prata om Area 51 – ??? Skumt

Nej, dagen har varit trevlig – Anna var här med alla sina underbar ungar, mina trevliga barn ( de brås på sin mor) – samt mina föräldrar – och det blev Skagen, ( ca  1 miljon kalorier) – Lamfärsbiffar med Bacon – Gratäng, ädelostsås ( 2 liter grädde som bas) – lite glass och choklad efter detta – så. Nästa gång jag får äta enligt diverse uträkningar är våren 2018.

Måste faktiskt säga att det är en härlig period nu – lugnt och behagligt – inte så hysteriskt som det kan bli vid jul mm – nu blir det helg och fika i morgon med Malin, det är ju lördag – sen ska jag iväg och hämta lite möbler mm som skall fixas till – soft och bra.

I kommande vecka skall jag ha träff med min PT – Hmm…  vet inte om man ska hitta ett bättre namn – för exakt hur personlig kan en bödel vara – jag menar, troligen kommer jag periodvis hata henne – och ha små voododockor – inte för jag kommer ha kraft kvar att köra nålar i dem – men kan alltid tänka det. PT känns så vanligt – tror att Darth Vader känns som ett mer passande namn – men får fundera lite mer på det .

Nu ska jag käka lite mer choklad och bara njuta av allt bra som sker i min värld – så ha en magiskt afton ni som inte redan har intagit sängen och njuter av vila – eller annat kul!

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.