Försov mig,är med i radio på fredag – nu mys med älsklingen!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/forsov-migar-med-i-radio-pa-fredag-nu-mys-med-alsklingen/

Satan, det var en skitmorgon – försov mig, hade i ett begåvat ögonblick tydligen lagt min telefon under en kudde – så hörde inte den. Vaknade och kunde konstatera att det var ljust – vilket är fel – det är mörkt när jag normalt går upp. Så, bara öka från koma till 120 % direkt. Hatar det

Man har en obehaglig känsla hela dagen efter det – men kom ifatt och hann till och med en trevlig lunch i Hässleholm med andra företag som ska starta upp BNI där – trevligt som fan och gillar detta, affärsfokuserande nätverk.

Resten av dagen gick till ett grymt spännande projekt som vi startar i morgon, mycket nya grejor men kul. Så morgondagen blir till att se om det vi tänkt är rätt i verkligheten – eller vi får göra om – men har full tilltro till detta.

Måste förbereda mig samtidigt för ska vara i radio på fredag, radiokristianstad.nu – så ni som vill höra min ljuva stämma mellan kl 11-12 på fredag – ladda ner appen eller surfa in på sidan. Vi ska prata om Telemarketing, ni vet det vi jobbar med på Drecera. Mycket om vilka möjligheter man har med detta verktyg, vad som är bra telemarketing och vad som är absolut jättefel. Ska bli så fräckt- och bra träning till januari – då jag startar ett program i hop med radion – Lyxkrasch, den verbala versionen – där kommer vi inte ha direkt några begränsningar och kul gäster på fredagar – Temat kommer vara – Inget är heligt och var det heligt, så kommer vi ta bort detta heliga! Undrar hur länge det får sändas innan man är inlåst på någon institution.

Nu blir det fixa lite fika, dra på finkläderna och titta på Nobelfesten med min älskling, tja… en dusch och morgonrock kanske känns mer ok – får se. Så till er alla – ha en sjukt trevlig onsdagskväll, och tänk snälla tankar – snuskiga, men snälla!

Tack & Förlåt

Låt herrens ljus skina över eder – för det är svårt att finna fjärrkontrollen i mörker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.