Ett intressant dygn, underkläder och myssöndag med naturupplevelser!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/ett-intressant-dygn-underklader-och-myssondag-med-naturupplevelser/

Så, sist vi sågs var det strax innan det vällde in ett antal vänner till mig för umgänge med diverse tilltugg, rät trevligt för vi hade gjort lite baser och folk fyllde på – blev en spännande buffé. Vi blev lite manfall pg av sjukdom, samt vissa av helt jävla okända anledningar – men det finns säkert någon anledning som kommer delges mig vid ett senare tillfälle – troligen hade väl vederbörande varit utan någon form av kommunikationsmöjligheter – det är ju vanligt 2014. 

Dock blev tillställningen sjukt trevlig, och inte helt oväntat så dök samtalen helt enligt plan ner på den lägre nivån med jämna mellanrum, och vi kom fram till att underkläder med  kardborre – kan skapa pinsamma situationer – ni vet för oss som har kroppshår – skitbra när man ska dra av snabbt pg av en gemensam upphetsning, mindre fräckt när BH hänger på min rygg senare – vi konstaterade att vi kör nog vidare med den traditionella modellen, gummiband är bra. Eftersom det var en kvällsaktivitet för vuxna så var vi faktiskt duktiga och spenderade troligen bara 30 % av tiden på FB, fullt upp med dels  beskriva hur kul vi hade – samt undersöka betesmarkerna där ute, då vi senare skulle hamna på BA – en hade dessutom en signal som lät som dörrklocka – skitkul – jävligt kul Henke – bra idé -! Jävla Samsung – skit ner er! Fjolltelefoner!

Efter både dans, en flaska Baileys – ( inte jag ) och massa skratt drog vi en snabb sväng ned till BA, fan – och löste en problem jag haft ett tag nu – Ni vet när människor kommer till stadiet att det mest är brölande, pissfulla och kommunicerar med läten ! Lite som så här ” ÖööööööhhhMMMMMöööööööLLLLLLLLQ”  – och man står där och försöker svara på korrekt svenska – och de blir lite sura för de inte längre förstår detta – då, skulle man ha sådana där bedövningssprutor man får hos tandläkaren, så hela jävla käften är bedövade – man dreglar och endast kan uttrycka sig i läten – DÅ hade de ju förstått att allt jag sa var – Du är lika rolig att diskutera med som grävling efter den har skallat en långtradare i 100 km/h – fan vad bra ! Ska kolla det!

Dagen idag har vandrat i det där sengångarestadiet – helt underbart, frukost med Croissanter , goda juicer och kaffe – för sen bara mysa – tills det var dags för fika på Waynes, även lite skämtsamt kallat – Stället för godtemplare – rätt kul faktiskt – med vänninor som jag brukar luncha med och självklart den magiska varelse jag beskrev i går – min kärlek – som håller mig i toppform genom ett noggrant upplagt träningsprogram – enda träningsformen jag verkligen känner motiverar mig, framför allt har hon sjukt snygga träningskläder – inte någon jävla neon här 😉 – Vi drog sedan till Forsakar för lite naturupplevelser – och där var sjukt fint idag – så nice – bilden jag lägger till detta inlägget kommer därifrån – ingen aning vad det är – det var borrat ner i en klippa, vet någon får de gärna säga det.

Det var ju en del mat kvar när vi kom hem, så lite skagen, lite sallad, lite ost mm – och lite kaffe och choklad – ( tack underbara gäster) Sen flum och mys – fan vad jag har mått bra idag – bara mys och kärlek på alla plan – älskar livet idag.

Passar även på att tacka för alla fina offergåvor från igår- julstämningen är på gång, julblommor och en blinkande Snögubbe ( tack Malin) – samt en bok om hur fiskarna är som tecken under 2015 – sjukt kul – typ en instruktionsbok över mig själv som gäller nästa år – ska läsas ( kan ju vara bra att veta hur jag kommer göra ) – Kan annars ge den till lämplig kandidat som inte förstår mig, typ 99,99% av mänskligheten.

Blev ett långt inlägg idag – mycket i huvudet, men kom att tänka på något jag läste för ett tag sedan – Människan är produkten av 4,5 miljarders utveckling och evolution – så snälla, UPPFÖR er som det då för helvete!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.