En beskrivning av en underbar kvinna – dessutom min kvinna ! Sen fest hela kvällen :-)

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/en-beskrivning-av-en-underbar-kvinna-dessutom-min-kvinna-sen-fest-hela-kvallen/

Lusse 2014, sitter i köket och smuttar på en Clausthaler – en god tysk öl – lugna nu – självklart är den alkoholfri – ska inte bli någon dramatik här. Har varit en underbar dag, och den kommer bara öka i intensitet. Fika med Med Malin ( inte den Kvinna detta är riktat till, men en helt ok kvinna Malin oxå ) – Sen handla det sista, svepa ihop lite skagenröra mm – nu bara njuter jag – för vid min sida i köket rör sig ett mystsikt väsen, vacker och sensuell. 

En underbar doft sprider sig när hennes vackra hår rör sig – och det rör sig ofta då hon kastar så vackert med detta underbara hår. Känslan av att hon är här – för min skull, är helt fantastisk- så fantastiskt. Hennes skratt, hennes leende och hennes rörelsemönster bara sprider glädje och kärlek.

Ja, ni vet ju om ni följt min blogg att jag inte är singel – nej, det skall gudarna veta – för jag har skrapat en trisslott med högsta vinsten. Alla vet inte vem denna kvinna är – men hon finns på riktigt, det är säkert – inte någon konstig fantasi från en tokig man som mig.

I kväll är hon värdinna hos mig, tillsammans har vi ordnat en del till den årliga Lussefesten – andra året nu – nästa år blir det tradition – och det kommer det bli – för även då skall detta mystiska väsen som jag älskar vara vid min sida och inte bara då – utan hela tiden.

En viss spänning ligger i luften, detta då hon inte träffat så många av mina vänner ännu, men det ser vi bara fram emot – för hon är här för att stanna  – det vet vi båda.

Nu, bara vänta en stund innan bostaden fylls med diverse individer av trevligare modell – för att hylla det Sicilianska Helgonet – som skall vandra i natten – med brinnande huvud, förlåt – Ljuskrona  – !

Dessutom har jag beslutat att ta hand om nästa års horoskop – dagens horoskop lyder enligt följande.

Samtliga stjärntecken med undantag för fisk – skall ge offergåvor till fisken – framförallt en manlig fisk. Troligen är det ett stående tips.

Tack & Förlåt!

I dag står Neptunus i paritet med Jupiter  – medan Pluto är på Julbord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.