CIA har varit stygga, lider med Birro och allt är naturligt – försök motbevisa det om ni kan!!

http://www.lyxkrasch.se/december-2014/cia-har-varit-stygga-lider-med-birro-och-allt-ar-naturligt-forsok-motbevisa-det-om-ni-kan/

USA har släppt en rapport som visar att CIA är stygga när de förhör folk – VA, vilken jävla chock! Kan ni tänka er, en av världens största militära underrättelsetjänster har tuffa förhörsmetoder – hade jag aldrig kunnat tro, trodde de satt och bjöd på kakor till misstänkta terrorister och inkvarterade dem på Hilton! Nu kommer varenda mupp skrika om detta ett tag och vråla bojkott mm. Har lite svårt att tycka synd om människor som är i stil med ISIS och andra militanta grupper som mördar oskyldiga – så behöver man klämma lite hårdare när man förhör dessa – Be my guest! Kan det hindra ett attentat mot oskyldiga,  herregud ta fram sekatören och klipp lite fingrar – tår ja, vad som krävs. De valde ge sig in i matchen, nu får de ta tacklingarna!

I Sverige Twittrade Marcus Birro en fras i denna fråga, inget som inte var sant – utan mer eller mindre ett konstaterande av fakta – Då tog det hus i Helvetet, fick sparken från Aftonbladet, blev mordhotat samt nu verkar de inte ge ut hans böcker heller – för han sa följande!

Citat” Köper inte snacket om att ”religioner” är farliga. Vad har största delen av världens terrorism gemensamt? Islam. Fakta.” Slut Citat.

För detta blev det hela havet stormar – det tog upp spaltmeter och alla sociala medier fullständigt exploderade – många stöttade Birro, men många hatade så det stod härliga till – det som kallas det goda hatet – ni vet de som blir förbannade när fördömer sjävmordsbombare – sjuka människor.

ISIS har skurit halsen av ett gäng västerlänningar den senaste tiden – de fick mindre uppmärksamhet än detta fick ? Seriöst – var det så farligt det Birro sa ( vet inte om det är fakta) – men något ligger det säkert i det. Det bevisar att vi inte under några omständigheter får säga vad vi tycker. Jag kan köpa att man inte ska håna hur som helst, men detta var inte speciellt hånfullt – mer uppmanande till eftertanke samt en seriös diskussion om en infekterad fråga!

Jag vet inte om jag nu utsätter mig för risk genom citera Birro – men, tro mig – det skiter jag högaktningsfullt i. För är det något jag lärt mig i livet är det följande – blir folk så in i helvete arga för att du ifrågasätter något – då ska du fortsätta för du är något på spåret!

Nu har jag väl aldrig varit stor fan av AB – för deras journalistisk är inte vad man kallar speciellt objektiv eller ens sann för det mesta – utan ser det mer som någon form av propagandatidningen/skvallertidningen/fakta för sinnessvaga individer.

SÅ, hoppas att Birro hittar någon ny publicist som har lite mer stake att våga låta honom skriva – för många gänget gillar jag det han skriver – och jag hoppas han fortsätter trots mordhot mot familjen mm. Det lär vi ju se- men från mig till dig Birro – Kör på!

Har en vän som har en härlig tes – tänkte vi skulle testa den och se hur långt den håller. Den är enkelt- Allt är naturligt – så vi behöver alltså inte ordet onaturligt! Nu tänker ni att det slagit runt på riktigt i skallen på mig – men fundera lite och blanda inte in saker som moral, lagstiftning eller åsikter – så ser ni Allt är naturligt, använd gärna kommentarsfältet för motbevisa – ska försöka besvara inom rimlig tid – Jag börjar med att säga – Mord, det är naturligt!

Med denna utmaning till era decembertrötta  hjärnor – lämnar jag er för annat i den icke virtuella världen.

Tack & Förlåt!

Samt som vanligt glöm inte att gnugga en Buddha på magen, han kan ju ha slut på Samarin!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.