Veckan – sur tonåring ( igen) & Ignorenomore-appen – världsklass!

http://www.lyxkrasch.se/augusti-2015/veckan-sur-tonaring-igen-ignorenomore-appen-varldsklass/

Så, man har då överlevt en vecka igen – alltså tagit sig hela jävla vägen till fredagen utan att lämnat vare sig lik eller andra saker efter sig……. Nu brukar jag inte lämna lik efter mig – dock var det nog nära att jag själv gick hädan i veckan – för det har varit dax igen för för meningsskiljaktigheter mellan de styrande ( jag och Anna) och undersåte av tonårsmodell……………….

En sak som fascinerar mig med tonåringar, i detta fallet modell kvinnlig – är deras märkliga tro att de faktiskt bestämmer – alltså på riktigt tror de det….. De kan tro att de exempelvis bestämmer hur länge man ska vara ute och härja på kvällar ( läses nätter) – och blir jävligt upprörda när man begränsar detta till normala tider………. riktigt jävla sura ………

Slänger man sedan in att man inte kan ockuperar ett av badrummen – i ca 3,5 timmar varje kväll – mellan 21-00.30 – inte för jag exakt förstår vad man kan göra därinne på denna tiden – men uppenbarligen är det en rättighet enligt Alexandra att disponera badrummet på detta viset – Nej inte längre eftersom numera har jag stängt SPA avdelningen för henne – det finns begränsningar vill säga.

En annan intressant sak är att vi utrustar våra underbara barn med magiska telefoner – ni vet Iphones mm – de kan surfa, de kan twittra de kan fan allt – men inte svara i telefon…….. eller sms……. för sedan säga att de inte hörde/såg det …… fast de lagt upp 5,6 miljoner bilder på snapshot, insta mm – så de ljuger alltså – hehe…… nu ska vi installera följande underbara app – på alla barnens lurar ……. hehe. Sen kan de bara ringa 112 -eller till föräldrarna för att få en kod som låser upp luren 🙂

https://itunes.apple.com/se/app/ignore-no-more!-parent-app/id951931313?mt=8 – magiskt hehe

 

Fatta vad kul jag kommer ha med denna …….. Franz, Hermann, Alexandra och Albert – läge att svara när vi ringer er hihi………….

 

Nu blir det en helg i fridens tecken……. kanske …. vi får väl se vad som händer

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.