Ny hashtagg – #rasistjavisst, för oss tröttnat på påhopp! Töntar!

http://www.lyxkrasch.se/augusti-2015/ny-hashtagg-rasistjavisst-for-oss-trottnat-pa-pahopp-tontar/

Fan, något slog mig i helgen med en enorm kraft – det gick upp för mig att jag är sådan där jätterasist – ni vet som hatar alla invandrare – usch tänker ni nu. Alltså nu går jag inte runt och skriker Heil Hitler, inte för det direkt har med rasism att göra – Nazismen var lite enkelspårig – mer att likna vid utrotning av specifika raser/nationaliteter – Rasism är mycket bredare ………. till ex om du äter kött är du rasist………

Grunddefinitionen i Sverige för vara rasism är att man tycker illa om ex vänsterpartiet eller miljöpartiet, man äter kanske kött och man har inte aktivt deltagit i en Pridefestival. Har du dessutom inte lagt ett regnbågsfilter på din profil bild så hamnar du nu nog i gruppen ”Breivikare” – trots att han egentligen inte var rasist – han verkade mer hata sossar – men även om man hatar sossar får man inte skjuta dem.

I helgen fick en viss Jonna publicera att om man äter kött är man rasist – alltså enligt hennes veganhjärna – som helt klart har saknat proteiner mm jävligt länge. Skulle man dessutom anse att det inte skall vara speciella tider på badhus för män och kvinnor – samt att klädsim inte är ok – då usch, fy – vilken vidrig människa man är.

 

Nu blir det ju ännu värre för jag anser samtidigt att vi inte skall dela ut Permanenta uppehållstillstånd till höger och vänster utan endast tillfälliga – för alla säger ju hela tiden att de inte egentligen vill hit utan är tvungna – då ska vi ju se till att underlätta sedan när det blir fred att åka hem igen. Men nu, tja…… .risken är väl att man har kvalat in i SD-toppen nu, och ses på stan med järnrör när som helst! eller…

Fy – jag är tydligen rasist – för jag delade ju den artikeln som visade att 29 % av försämringen i PISA  – gällande våra skolor kan hänvisas till språksvårigheter – vilket alla har vetat – men det får man inte säga – för då blir Ullhagen sur – han vet ju att så är det inte……….. För om jag skulle flytta till Uzbekistan och börjar plugga på deras språk – då skulle jag oxå ha det knepigt att hänga med till jag lärt mig språket …….. men det är ju bara på det hållet – inte tvärtom.

Om man som jag tycker det är fel att ändra intagningsprovet till Militären för det skall bättre passa invandrare – då är man rasist – för man är rasist hela tiden i Sverige – för allt är numera rasism – allt.

Eller,,,,,, är det bara ett nytt bra sätt att kontrollera folket … atorvastatin 10 mg.. säger man emot ……. då kommer – DU ÄR RASIST! – men jag frågade varför mjölkbönderna får så lite av pengarna för sin mjölk….. RASIST! – Men, hur, ….. Hmmm….. Fattar inte!

Jo det är skitenkelt – för nu är hela detta systemet så jävla dåligt och håller på att kollapsa, sprängningar, tiggare överallt, överfull flyktingmottagning, ensamkommande barn ( läses män) som inte får kontrolleras osv sov . specialmat, avslutningar i kyrkan, osv osv – hela jävla tiden hålls det på.

Så, ja – jag är nog rasist – inte enligt min egen definition, men enligt den definition som råder och är skapt för att få folket att hålla käften och inte ifrågasätta denna idioti som sker,

Så här har ni Åsa Romson, Gustav Fridolin , Jonna idiot , osv osv – häng ut mig för fan – För jag äter kött, är inte bög, medelålders man, vit ( dock inte helsvensk ) och är pisstrött på all skit där ute som ni har skapat i detta samhälle – och att jag inte får ifrågasätta era jävla beslut – för då är jag plötsligt Hitlers klonade bror!

Nä – nu ska jag fan laga lite blattemat, Lasagne mm och sen njuta av den innan den politiskt korrekta pöbeln med stenar och maskering anfaller mig!

Dra åt helvete med er – Tack & Förlåt!

#rasistjavisst

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.