Nätet vs traditionell media – One direction splittras – landssorg i vårt hem!

http://www.lyxkrasch.se/augusti-2015/natet-vs-traditionell-media-one-direction-splittras-landssorg-i-vart-hem/

Det är en svart dag i dag – i alla fall här hemma. One direction skall ta paus – det heter så, men alla vet att det innebär att de splittras …….. detta hävdar dock Alexandra att de inte skall göra, splittras alltså – fast hon säger det med gråten i halsen och ser inte helt jävla övertygad ut.

Personligen tog jag ett par extra tjolahoppsan steg – för det innebär att jag inte behöver köra till någon konsert gällande dessa nästa sommar – nix, slipper utsätta mig för detta med 30 000 skrikande samt förvirrade tonårsflickor – tack gud, du har givit mig frid.

Nu är det synd om Alexandra, för en stor del av hennes liv försvinner – det är tur hon precis börjat gymnasiet – hon kan lägga den tiden på studier – en tanke som inte togs emot med applåder och vågen – mer med blicken att jag borde krypa ner i den håla jag kom ifrån……… men fine – det kan jag. Jag slipper ju höra om One Direction hela tiden nu – man kan säga att de numera är 5 direction – en korsning …….

Just nu tävlar media i att fördöma nätet´s nyhetsflöden, sociala medier mm som sprider inte alltid korrekta nyheter……… Nä, det sär sant  – allt på internet är inte sant……. de menar att det är fel att skriva om allt som händer för det förvrängs mm …… Ja, det gör absolut…….. dock har jag en annan syn på det.

Om, låt oss leka med tanken – om traditionell media gjorde sitt jobb och gav bättre rapporter – mer objektiva och utan försöka dölja en massa fakta som kan ”uppfattas” fel……. då kanske detta problemet försvinner…… för då finns det trovärdighet för det som skrivs…… men, nu kanske AB,DN mfl blir ledsna…… men det är inte speciellt många längre som tror på den skiten ni skriver……….. Nix, för ni har för länge trott att ni sitter med makten om nyhetsflödet i Sverige, men sorry  – ni är så jävla omsprungna av FB, Twitter; INSTA m ed flera – bara inse det………..

Troligen är ett bara en handfull troende kvar som köper er som objektiva – men de flesta har dumpat er som nyhets kanal. Detta är synd för nu slår pendeln för långt åt andra hållet och det sker helt okontrollerat – helt utan källgranskning mm …… men snälla PKmedia – skyll inte det på internet och era tidigare läsare …….. inse att ni drev iväg dem för söka sanningen – när ni slutade skriva den……..

Nu är det inte längre ett krav för att få ut sitt ord att man har gått journalistutbildning, rösta på MP eller V, bosätta sig i ett område med likasinnade för sitta på den lokala baren med kollegor från andra likadana tidningar/TV mm på fredagens AW med ett ekologiskt rödvin i glaset…….. NEJ – nu kan vem fan som helst med lite smarta tricks få ut sitt budskap till en jävla massa läsare …… .snabbt, och helt oredigerade samt tillfilade åsikter……… Ni har fått konkurrens – och helt i klass med våra politiker så håller ni fast vid samma övertygelse – ni har rätt och alla andra har fel……. fortsätt……. för tidningsdöden är här …. som en gammal hederlig pest slår den ut traditionellt tänkande medier – och banar mark för en ny form……. den snabba, den demokratiska och den på sikt enda som kommer överleva.

Farväl……… och samtidigt välkommen………

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.