Kampen mot finnarna, Italien bokat och dax att förbjuda IKEA!

http://www.lyxkrasch.se/augusti-2015/kampen-mot-finnarna-italien-bokat-och-dax-att-forbjuda-ikea/

Paniken är total – 4 dagar kvar tills Alexandra skall börja på gymnasiet – och har på allvar tagit upp kampen mot sina 4 finnar – för det är ungefär så många är det – frågar man henne är det inte alls så – då snackar vi om typ 5,67 miljoner stycken…… men nu har Alexandra lagt upp en krigsplan….. vilket innebär att hela familjen blir indragen i…… bakmaskiner ……..mandelmjölk……grönt te ….. ånga…….. ja, listan kan göras lång……… gud hjälp oss….

Det är naturligtvis en stor sak för henne, för enligt henne är hon den enda i hela världen som har finnar – ingen annan tonåring……………. hon är unik och lider …………. typ. Enligt henne är jag bland annat roten till det onda – för jag använder mjölk och grädde….. därför har jag medvetet givit henne finnar…..

Sitter här på vid köksbordet, det ligger en höna – frusen – en bakmaskin, för köper inte hem grovt bröd – gjort på mandelmjölk – Nja…. ligger något idet – sällan jag köper bröd på mandelmjölk?

Jaja – det går nog över, men kan bli en spännande tid — eller direkt livsfarlig!

Vi har bokat Italien nu – hela gänget drar till kusten nära Pisa – magiskt, hyrt ett hus som ligger nära havet men uppe i bergen ändå – magisk utsikt – typiskt Italienskt hus – tom en pizzaugn ute – magisk – en tomt med massa olivträd –

Kommer bli ett äventyr – bil 200 mil med min underbara familj – många ” är det långt kvar” blir det – men kan vara värt det – magiskt.

Efter veckan som gått kan man konstatera att vi bör förbjuda IKEA – för hur fan kan man ha en butik som säljer husgeråd och möbler – där det finns köksknivar – det kan vi ju inte ha.

För debatten går lite så, det var deras fel att de var på fel plats på fel tidpunkt – NEJ – de skulle köpa grejor till lägenheten – så de var på rätt plats – och de var lediga – så tidpunkten var korrekt.

Seriöst, vi har nu haft fackeltåg mot rasism – inte mot våld – nej mot rasism. Varför ? Är det rasism om man knivmördar en svenne eller 2 – nej, det är våld inget annat – våld ser inte raser – knivar bryr sig inte vilken hudfärg den skär igenom.

Däremot är ett jävla hån mot de anhöriga – att stjäla detta ögonblick och göra det till politk – jävla vänster politik. Fan ta er fegisar……

Dessutom är sittande regering en bunke fjollor – ja, det är fel säga så – men det är de . Inte ett jävla ljud, inte ett uttalande nej …… .sitter och gömmer sig – fy fan vad dåligt. I tider som detta krävs tydligt ledarskap . …… och det har vi fan inte!

Nix, förbjud IKEA och gå med lite facklor så löser sig hela skiten…… eller ………

Nej, det kommer bli värre innan det blir bättre……… mycket värre för vi har svaga ledare som inte tar i detta som sker i landet.

Av egen erfarenhet vet jag en sak – första steget att lösa ett problem är att våga inse att det finns ett problem, att låtsats som inget leder ingen vart – nä, se skiten, ta fram spaden och röj idet så kommer det lösa sig till slut!

Tack & Förlåt!

P:S – Bifogar en underbar kille – titta gärna på denna fantastiska beskrivning av saker i samhället! D.S

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.