Grattis – SD har skitduktiga PR-människor ! Vänsterfolk är som duvor!

http://www.lyxkrasch.se/augusti-2015/grattis-sd-har-skitduktiga-pr-manniskor-vansterfolk-ar-som-duvor/

Fan, är så avundsjuk på SD – de har så sjukt duktiga PR människor – riktiga proffs, kan få jobb var fan som helst där det behövs driva en vara eller tjänst framåt. Dessutom har de alla dessa jävla töntar som tror de gör något i demokratins namn, men i själva verket agerar som det vore diktatur i Sverige – så fräckt. Hatten av för denna makalösa succé till kampanj………………..

 

Ingen, då menar jag fan ingen har missat att SD gjorde en reklamkampanj i T-banan i Stockholm, med ett budskap om att de tyckte synd om turister i vårt land som tvingas se alla dessa tandlösa gummor med lappar om deras 23 sjuka barn mm ….. ni vet ”Pleeeeeessssseeeeee”

Jag noterade det redan tidigt på dagen och insåg, fan……. denna blir bra…… detta kommer bli stort på sociala medier ….. riktigt stort….. och mycket riktigt.

Först kom alla påstående att de kunde vara olaglig – vilket den självklart inte är – seriöst, det har de kollat innan – att du inte gillar reklamen är en sak…. jag hatar ICA -reklamen – den är laglig. Sen kom alla de urkokade motargumenten från pårökta vänsterflumare – Tiggarna kostar ju inget – låt dem vara (lögn) – det är synd om ( sant- men inte riktigt mitt problem) – SD är nazister, nej det är de inte – det har vi klarat av tidigare.

Sen kommer hela den berömda svärmen på FB/INSTA/TWITTER – de politiskt korrekta – de som låtsas vara så satans präktiga……. ni vet de…… SD är dumma…. – Varför? -…….. jo, för det ska man ju skriva på Facebook mellan sina bilder på rosévin och skitglada barn på stranden …..eller……… men jag vill ju inte bo där det finns sådana problem, men är emot….. ni vet dem.

Efter ha bubblat hela dagen på alla sociala medier – då kommer inte olikt orcerna i Sagan om ringen, ni vet de där inte för sluga krigarna som de bygger i en håla i marken …… nu kommer Nordkoreas krigare – alla mer eller mindre insnöade på någon puckad variant av vänsterpolitik och fullärda i genustrams – de stormar tunnelbanan och river ner allt – fan ……. det kom ju som en överraskning………. NOT.

 

Medan allt detta sker……. så sprids SD-kampanjen – så troligen kan sätta dig mitt ute i mörkaste Afrika och fråga en förbipasserande Gnu om han sett detta ….. han kommer nicka!

Lika avundsjuk som jag kan bli på hur brilliant denna kampanj varit – lika avundsjuk är jag på vänsterpacket – fan, det hade varit så skönt att när man tog semester få koppla in läge vänsteridiot ……..

Ni vet, man vaknar …… skiter i allt …….. äter lunch…… skiter i allt …… går på stan……. säger emot alla ……. för alla har ju fel…….. kommer hem…… skiter i allt………. och sen kunna somna med leende på läpparna …… för man har ju rätt……. alla andra har ju fel…… och tycker de inte som mig är det rasister, manschauvinister, förtryckare, vita män i medelåldern, borgare, Präster, ja….. ni vet alla andra än de 1,5 % som är ultra vänster……….. och eftersom de vill ha demokrati ska ju ingen annan få ha en åsikt som strider mot dessa 1,5 % – för de vill ju ha demokrati – vilket de 20 % som stödjer SD är emot…… eller vänta……..

Just, vänstern är rätt fucked upp i sina tankar ……. att försöka argumentera mot dem är som spela schack med en duva, även om du är bättre  kommer duvan springa runt, skita på spelbrädet, välta pjäserna och sedan hävda den vunnit…………

Fan vad jag längtar till valkampanjen 2018 – vilket tryck det kommer bli…… humor hela vägen……..

 

Tack & Förlåt

#rasistjavisst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.