Fullkornspasta, sojagrädde,frön och annat skit i mitt kök! Låt mig va!

http://www.lyxkrasch.se/augusti-2015/fullkornspasta-sojagraddefron-och-annat-skit-i-mitt-kok-lat-mig-va/

Blir fan knäpp – kom hem idag och skulle veva ihop lite käk – en enkel pasta Bolognese – alla gillar ………. öppnar kylen och fryser till is………. vi har blivit anfallna, det har uppenbarligen varit inkräktare här …. i mitt kök. Ja, det är mitt kök för jag lagar maten här – där på en av mina hyllor står en förpackning ……………..wait for it…………..wait for it…………

Sojagrädde…….. det heter naturligtvis inte sojagrädde för denna produkt från djävulen har fan inte varit nära en ko, såvida en ko nu inte har bajsat på sojaböneplantan eller något.

Vafan, jag lagar inte mat med substitut, nej jag använder inte heller matlagningsgrädde – för jag använder vispgrädde, smör ( inte något jävla margarin), fet mjölk, ja, alltså riktiga grejor……..

Övriga familjen samlas under stor tystnad runt mig, de har hört mitt gastkramande skrik som jag utstötte i ren och skär skräck när jag upptäckte denna förpackning fylld med förakt mot mat.

De såg när min blick svepte över dem att jag sökte efter en skyldig, med darrande röst tog Alexandra till orda……… Vi kan väl prova, det är jättegott……….. Normalt brukar Alexandra titta på mig som jag är utvecklingsstörd ….. Nu var det ombytta roller …………. jag log inte………. troligen var min blick tom, som om livet har tappat sin mening.

Efter en stunds tystnad, ställde jag den ytterst korrekta frågan…….. Varför ska vi använda detta ? – Svaret kom som inövat från någon jävla matbloggare som är sponsrad av sojaböneindustrin, för det bra att utesluta mjölkprodukter om man vill minska antalet finnar man har………….

Jag var tyst en stund – för sedan påtala att jag var nöjd med det antal finnar jag har………. Alexandra gav mig den där blicken, ni vet – utvecklingsstörd ! Naturligtvis blev jag tvingad att använda denna produkt från helvetet – detta skedde under protest.

Jag tänkte, det kan inte bli värre nu……………. Jomenvisst, det kan det ………….. då tar fanskapet fram fullkornspasta……….. seriöst ………. vem fan äter fullkornspasta, jo att många äter det det vet jag – men varför. Exakt hur mycket bättre blir mitt liv av att äta pasta har smak av träfibrer – för jag tror man pressar sågspån när man gör den skiten. HÄR SA JAG NEJ – det blev 2 kastruller på spisen – jag med flera åt vanlig pasta – vit, utan fullkorn – någon jävla ordning får det fan vara ……..

Men chockerna var inte över – nej för fan, halva skafferiet är nu fyllt med Solrosfrön, Linfrön, Chinfrön- eller va fan de nu heter – det ser ut som matlådan på Kolmården, alltså till fåglarna – bara knåda in skiten i talg och hänga ut till pippifåglarna – men tydligen ska detta nu ätas.

I ren jävla protest hällde jag upp en skål salta jordnötter till mig och lät mig inte alls övertygas om att salta solrosfrön var lika gott, inte en chans i helvetet att de kommer få ersätta mina jordnötter.

Allt detta för typ 4 finnars skull – för det har hon sett på Youtube – seriöst – jag har sett en jävla massa korkade grejor på youtube – inte fan hoppar jag ut från bilar som kör, eller andra idiotprylar.

Alexandra har även fått en bakmaskin av sin farmor, i denna rymdfärja skall hon nu stoppa fullkorn, frön och annat skit som djur ska äta – för baka eget bröd – med mandelmjölk! Mitt kök har fan förvandlats till ett högkvarter för Miljöpartiet – bara en tidsfråga innan Åsa ”från Helvetet! Romson och Rikstönten Fridolin står där och kastar maskrosor på mig. Jag är hårt utsatt och inser att jag måste ta min roll som vuxen förebild på allvar nu …….

Så, det blir till att spetsa kunskaperna i köket och prestera så jävla god mat med riktiga råvaror så Alexandra släpper sina sjuka sektliknande tankar och återgår till bli en fullständigt omdömeslös tonåring – snälla låt det gå fort.

 

Tack & Förlåt

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.