Zalando del 2 – fel storlek – helvetet fortsätter! Låt mig va satans Stalker!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/zalando-del-2-fel-storlek-helvetet-fortsatter-lat-mig-va-satans-stalker/

I mitt naiva och oskyldiga sinne trodde jag i min enfald att min relation med Zalando var över – kändes som jag var tydlig när jag gjorde slut med Zalando, men helt klart är Zalando en psykopatisk stalker av en magnitud som är svår att förstå för normalt funtade individer……………..

Redan i veckan har jag lessnat på denna sajt, fått mail mm – och idag kom det efterlängtade SMS:et – varorna hade kommit, Alexandra påtvingade mig att hämta, vilket naturligtvis inte gick för de stod i hennes namn och jag hade inte hennes legitimation med mig – för helt klart ar jag ju ute efter att stjäla ett par jeans som var i storlek att passa en ekorre – samt ett par vita tygskor i en storlek som jag passerade för kanske 32 år sedan……..

Nåja, Alexandra i väg med Anna och hämta detta efterlängtade paket, produkter noggrant utvalda i stenhård konkurrens med ett par tusen andra likanda – se tidigare inlägg.

Skit samma tänkte jag, nu är alt klart och hon är glad …………..Wait for it ………… Wait for it……………JA, ni har räknat ut det eller hur, såvida ni inte är sådana som röstade på MP, för då är ni utvecklingsstörda och kan inte förstå – Självklar var det fel storlek – vilket en vilket var egentligen självklart – för att handla jeans på nätet av ny modell funkar sällan, det kan ju för fan en igelkott med  epilepsi och nerkörd på fultjack räkna ut!

Insåg rätt snabbt utifrån Alexandras blick att jag kanske skall undvika den typen av jämförelse, var lite som att stirra rätt in Saurons öga – men eftersom jag nu har lovat hjälpa till med bytet – och naturligtvis har just denna modellen tagit slut, så nu får jag återigen uppleva en afton där vi kan titta igenom 4523 olika jeans. Jeansen är likadana men enligt Alexandra är det enorma skillnader – enligt mig så kan man nog bara finna skillnader om man utvinner DNA ur jeans och jämför – helt klart verkar inte Alexandra uppskatta min ironi, inte alls.

Men vad gör man inte för husfriden, så det blir en stund framför datorn nu – för beställa och sedan skall jag offra en get eller 2 i morgon till fanimig alla gudar jag komma på, kanske behöver fler getter – så de ser till att nästa par jeans passar – för jag orkar inte mer jävla Zalando – vi har ju för fan gjort slut – fatta det och låt mig vara .

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.