Vi är fan lite utvecklingsstörda i Sverige – bara inse det!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/vi-ar-fan-lite-utvecklingsstorda-i-sverige-bara-inse-det/

Läste i dag att antalet tiggare har blivit dubbelt så många i Sverige – tydligen från 2000 – till 4000 st – alltså folk som åker ett par hundra mil för sitta utanför Coop mm och tigga – seriöst! Självklart så finns det en del intressanta saker i detta som verkar gå det rödvins drickande, haschrökande vänsterpacket förbi.

Överallt kämpar kommuner, fastighetsägare och markägare för att de inte ska fotfäste – för lyckas de bygga sin läger av lastpallar och annat skit som de snor lite överallt – så är det fan som man in ohyra i en fastighet – skitsvårt att bli av med – NEJ, det är inte rasistiskt att säga så – för det kan inte vara rasistiskt att återge fakta.

Ska bli intressant att följa denna utveckling, för nu är det snart sommar och då får vi väl en ökad tillströmning av dessa – och naturligtvis kommer vi väl stå där och låta oss bli rövknullade igen – för naturligtvis ska vi alltid vara de som skall rädda världen – så även i detta fallet. Ja, det är synd om dem – men det är många det är synd om.

Jaja, jag ger inte en spänn till dem – så mig kvittar det – men tycker synd om de som råkar ut för deras invasioner och de soptippar de lämnar bakom sig – så nästa gång du ger dem pengar, tänk på att nästa gång kanske de bosätter sig i din närhet – då kommer nog din naiva inställning ändras lite.

Häromdagen gick TV-programmet , Svenska FBI fall – där de tog upp Eva-Marie Strandmark, ett fall jag är relativt väl insatt i då jag själv varit på en del förhör samt var en av de som hela tiden tjatade på polisen att de missade något i början, för seriöst – den inledande utredningen leddes troligen av någon form av lobotomerade polisliknade varelse hämtad från mupparna – vilket har bekräftats massor med gånger. Nu är den svenska polisen inte direkt känd för sin fantastiska förmåga att klara upp brott, utan mer känd för sin förmåga att omorganisera – för det kan de – för det gör de hela tiden.

Efter programmet så stod väl rätt klart vem som var intressant i denna utredning, vilket inte heller kom som någon direkt jättechock – men trots detta…… Går konstapel ”vi gör aldrig fel” ut i media och säger att de har fel – Hmmm….. Killen har inget Alibi längre, han sitter och trycker i ett land utan utlämningsavtal – och är utpekad mm  –  jag säger inte att det är han, men baserat på mycket trovärdig statistik så är han nog relativt misstänkt – speciellt nu. Men – då måste den svenska polisen dementera detta – varför kan de inte bara säga – Fan, vi kukade till denna utredningen och nu har vi lite nytt att jobba på – ut med en internationell efterlysning, så han inte kan resa någonstans – gör det lite jobbigt – så han kan höras ordentligt. Men troligen skiter de väl idet oxå – för oddsen att det finns någon som kan fylla i dessa på engelska hos polisen är väl ytterst tveksam……….. Men kanske, kanske

Ha en magiskt afton –

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.