Tisdag med massa tisdag i sig – typ eller något – äh – va fan!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/tisdag-med-massa-tisdag-i-sig-typ-eller-nagot-ah-va-fan/

Blev lång måndag – och den avslutades med att se programmet om Eva-Marie Strandmark, ni vet hon som blev mördad i Öllsjö för 10 år sedan – där polisen först angrep det som de var utbildade på en särskola hela högen och därmed troligen sabbade utredningen ! 

Nu var det ett nytt gäng som tittat på det och lyckats spräcka ett Alibi – och mer eller mindre – mest mer förklarat vem som gjort det – Exet som vanligt, för hette det att det är Butlern – numera är det Exet – samma sak find more. Nu sitter ju exet och trycker i Turkiet – och de har inget avtal om utlämning med Sverige så han lär nog hänga kvar där ett tag – för hade han varit oskyldig, hade han väl kommit hem och velat rentvå sig – typ.

Tisdagen har varit just så som en tisdag kan vara – mest allmänt jävla jobbig, mycket tjafs och småskit – rätt trött på det och imorgon är det onsdag – och då ska fanimig allt bara funka eller jag kommer bli sjukt tråkig att ha att göra med – men det får vi se då.

Paket kom från Zalando idag – och tack vare att jag offrade getter i helgen till alla gudarna – så passade jeanshelvetena Alexandra – jag är tillfälligt befriad – tills nästa månadspeng kommer troligen – då kastas vi nog in i det helvetet igen – typ.

Igår när jag var ute och körde så kom det plötsligt reklam från Socialdemokraterna – att man kunde titta på deras skolpolitik på deras hemsida – satt och funderade en stund, är det inte val 2018 – visserligen är det ju ingen som har direkt något förtroende för den gamle fackpampen med sina vapendragare Rikets förste fjant ( Fridolin) och Kvinnan som gav idiotin ett ansikte (Romson) – men att börja redan nu att kampanja – Hmm.. eller är deras skolpolitik så kass så man måste köra igenom den med radioreklam, skulle fan inte förvåna.

Nix- nu skall jag räkna på lite arbetstider – så man får ihop allt sådant oxå

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.