Söndag – en runda på jobbet och ny cykel fixad – blir bra detta!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/sondag-en-runda-pa-jobbet-och-ny-cykel-fixad-blir-bra-detta/

Söndag, herrens vilodag som jag i dag bröt – hoppas inte han blir ond, inte för jag är speciellt orolig och känner att han får leva med det. Vi körde testen på sälj en söndag – funkade bra, det är ju ett B2C projekt – kan inte klaga på utfall – naturligtvis finns det alltid mer att hämta – men har redan idéer på det.

På vägen hem hämtade jag en ny cykel – nja.. inte ny utan en begagnad – Men i kanonskick – och den är Orange, passar bra här i Kristianstad och bra eftersom loggan på jobbet är i Orange – ska kolla med sponsorer nu tänkte jag, Hmm.. borde helt klart funka för vem vill inte synas….. så bara hör av er så skickar jag offerter.

Nu ska jag renovera den andre för den ska helt klart upp på banan igen, men fick ett bromshaveri på den i fredags – inget att göra – bara leva med men det tar lite tid att fixa den.

Helgen i övrigt har varit lugn, lite bygge och lite mat – som det skall vara. Kanon med en kort vecka, har tänkt köra ett bra race på bygget under kommande helg, målet är att var nästan klar  – får se hur långt det räcker. Ska först bara köra klart senaste tatueringen på torsdag em – nice. Hoppas bara inte det tar lika många timmar, men det skall nog lösa sig – bara bita ihop. Man får lida pin om man vill bli fin.

Nix, nu skiter jag i det för idag och kryper upp i soffan med älsklingen och det får bli lite film innan måndagen anfaller med full kraft, nya grepp och nya utmaningar !

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.