Snart är det fan dax att jag kan bli en kategori i Jeopardy – så många som vet så mycket!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/snart-ar-det-fan-dax-att-jag-kan-bli-en-kategori-i-jeopardy-sa-manga-som-vet-sa-mycket/

Satan vilken dag på jobbet – nya rekord slagna och The Wolfpack bara höjer ribban hela tiden – så magiskt att få jobba med fokuserade människor – ska bli så häftigt att se vad vi kan åstadkomma – Episkt som jag skulle säga och säger…..

Var i Hässleholm idag – BNI- Lunch – alltid trevligt även om jag blev lite sen, den här väghistorien är sådär ball – man drar sig för åka ditåt just nu, men det lättar väl när det är klart.

Naturligtvis skall det alltid komma lite moln på himlen när man har bra flyt, eller moln är fel – snarare är jag nyfiken på hur vissa delar av mänskligheten är funtad – för vissa människor måste ha ett sjukt tråkigt liv – för de använder sin vakna tid till bli experter på andra människor – vilket kunde vara bra om ex satsade på Einstein, gamla kungar mm och sen ställer upp i olika frågesporter – då kan man ju vinna pengar med sina kunskaper………..

Det intressanta i dag var att trots att jag har en relativt liten skara människor runt mig som går under epitetet vänner, bekanta har jag säkert en hel drös – och det är normalt – för en vuxen människa har i snitt ca  800 pers som de känner till förnamn åtminstone – vet inte exakt hur sant det är men det har jag hört någon stans – så vågar inte svära att siffran är korrekt.

Nog om det med statistik – nu till poängen, tydligen finns det människor, dvs av kategorin bekanta eller till och med totalt jävla okända för mig som har som hobby att studera mig och sedan kan redogöra för andra hur jag är …… detta tycker jag är häftigt, fan det är som vara kändis – lite som en gammal krigarkung eller annan storhet i historien – fräckt.

Inte nog med det, de hjälper till att sprida dessa helt fabricerade kunskaper till andra – vilket måste tyda på att de har gjort en noggrann granskning av sina källor – fan det är stort att ha folk som lägger tid på detta för lilla mig.

Det är så häftigt att jag bara måste få chansen att träffa dem och få möjligheten att ställa frågor – om mig, för de har en helt annan bild av mig än jag själv har och vad de som ingår den mycket begränsade gruppen vänner – men det är viktigt att man får intryck från andra så dessa experter kan säkert bidraga till att ge mig svar på frågor som jag inte hade ………..Har ni inte fattat ironin så här långt, då är ni befriade från förmågan att förstå Ironi.

Naturligtvis är det fritt fram att hålla på så, för återigen – har man inget bättre i livet att göra än plugga in mig så är jag inte den som tänker hindra någon – men, snälla kan du/ni inte hålla ett föredrag eller något som jag kan få gå på – är så nyfiken på hur jag är – och eftersom det verkar som det finns möjlighet till att jag skall bli en egen kategori i Jeopardy – så vill jag gärna få lära känna mig.

Problemet är att jag inte vet vem dessa spöken är – för naturligtvis faller de under epitet höras men inte synas – för eftersom de saknar någon som helst egen personlighet så vill de naturligtvis inte att man skall tala med dem – de vill bara vara med och känna sig delaktiga i alla – men utan ansvar för det de gör.

Det finns ett mycket lämpligt uttryck för denna kategorin av kunskapstörstande/kunskapsspridande individer – Man kallar dem för fega skithögar som hör hemma i en menlös dokusåpa i en kanal som sänder skiten kl 01:00 på tisdagsnätter.

Men fortsätt gärna, för jag växer varje dag och ni blir bara mindre – jobbigt eller hur……. Ja, det är det ….Skaffa en hobby för fan ……. träna lite ……… eller varför inte fortbilda er i något som ni har nytta i

Ha en magiskt afton, det har jag haft – Nu dusch efter bra TRX – pass

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.