Satans vägbyggen – hela jävla tiden – hur förbannat svårt kan det vara!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/satans-vagbyggen-hela-javla-tiden-hur-forbannat-svart-kan-det-vara/

Ni vet när man har lite extra bråttom, då ska fan allt småjäklas med en – blir bara trött då……

Efter en magiskt dag med sälj, sälj och åter sälj i teamet som jag kör nu – även kallade Vargarna av mig, då de har fått blodsmak – och vill ha mer – underbart att se dessa egentligen goda samt fina människor förvandlas till blodtörstiga jägare med fokus på bytet………… The Dark side – embrace Sauron.

Efter jobbet i dag skulle vi till Hässleholm, min bonusdotter Alexandra skulle skriva anställningsavtal med Svensk direktreklam – och inte helt oväntat var i sista sekunden när vi skulle åka – Trodde vi!

För då smiter Lady ut, för er som inte vet vem Lady är kan man enkelt förklara henne – Det är en Hund, eller rättare sagt det är en liten märklig figur med spår av Hund-dna – som saknar all form av uppfostring samt älskar att springa runt i åttor om hon smiter ut………….

Efter en stunds hundjakt, som ackompanjerades av flertalet ord tillhörande den mörkare skalan – lyckades vi fånga in Lady – och barnen tyckte inte om att jag muttrade något om att kan göra et pennskrin av henne ……..

Nåväl, in i bilen och i väg mot Hässleholm – lite sena – lite tyngre på gasen – och då kommer vi till Önnestad – Då börjar det – omledning av trafiken – för att de håller med vägarbete på en splitterny väg – ok – in i byn och småvägar hela jävla vägen fram till Vinslöv – med följden av att vi blev senare och senare – för naturligtvis finns det ju alltid ett par på vägen som inte fattar att hastighetsbegränsningar egentligen är typ, rekommendationer – dock kan det tillkomma tillägg på avgiften om man väljer att se det så………..

Hur länge har detta vägbygge hållit på nu — seriöst, vi pratar Asfalt, inte nanoteknik – men nej, här har vi nu haft taskig framkomlighet i snart ett par år – vi pratar inte direkt långa stäckor – nej, sketna 3 mil. I Kina hade man byggt en stad för typ 8-10 miljoner personer inklusive hamn och infrastruktur på halva tiden – men här kan vi gå och polera ett jävla mitträcke hur länge som helst – någon blir blåst så är det bara .

Men nog om det  – allt gick bra och en stolt Alexandra skrev under sitt första anställningsavtal – med start till helgen – nu kaffe och film innan jag laddar om för en ny dag – i morgon skall jag även åka till Miljöhitler  på Återvinningsstationen – får se vad jag lura den fan med i morgon …………… Trams – allt är brännbart!

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.