Så, mycket tåg i dag och kissat för totalt 30 kr – bra affär eller…..

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/sa-mycket-tag-i-dag-och-kissat-for-totalt-30-kr-bra-affar-eller/

Som det sig bör när man ska till fjollträsk över dagen blev det tåg strax innan tuppfan hade vaknat – naturligtvis fick jag den numera helt världsberömda gourmet frukosten som SJ erbjuder sina 1:a klass – en liten väldesignade låda – med fina texter och ett vackert litet kort med allt fint som man får iden…….. Kanske vi skulle tänka om här SJ – och inte lägga 87 % av kostnaden på förpackningen utan kanske…….

lägga det på innehållet – även om beskrivningen var mycket lovande så blir man inte glad av 6 cl apelsinjuice, 7 cl yoghurt, 2,7 gram ost och 2 skivor av Willy´s billigaste skinka. Allt detta gott kan man få lägga på en bit bröd ( enligt beskrivningen ) som troligen har fler PRIO poäng än vad jag har fått ihop än i år – men……. satan vilken snygg låda.

Väl uppe så kunde man inte bli annat än glad – Stockholm är sjukt fint på vårkanten med solen och allt, så det blev en kort promenad till ett mycket spännande möte – som kommer bli en stor grej – riktigt stor, för här har vi lite muskler bakom och mycket hjärnor – det är inte ofta man kan imponera på mig när det kommer till idéer som är kopplade mot internet – men när man snackar automatiska översättningar på 28 länder, styrda av din inställning på din mobil, platta eller dator – ok, säger ni – men om jag sedan kastar in att lokala butiker, hotell, restauranger kan få sin annons ”puschad” ut när du passerar dem….. rätt fräckt.

Ska bli så satans kul att jobba med detta oxå – smarta killar detta.

När allt var klart så var det tillbaka till Centralen, sätta sig och njuta av lite kaffe, maila och fixa – och som sig  bör blir man då nödig – varpå man går ner och kissar – vilket kostar 10 spänn, och sen mer kaffe och ja,,,,…. ni fattar – 3 toabesök – ( ville inte chansa – eftersom toaletterna på tåget funkade inte i morse) – 30 spänn fattigare – fan, jag vill ha den affären – seriöst, det måste omsättas sjuka summor där nere – troligen rikare än Wallenberg de som har den – magiskt!

Nu är åter tåg, och som sig bör lite mer mail – men troligen får det bli ett par avsnitt av SOA – innan dax att ladda om för morgondagens Helsingborgs tur – skönt att vara ute igen mer nu igen, det kan jag för jag har världens bästa Team på kontoret – The Wolfpack – de levererar som fan och har koll på att de kunder jag finner får det sjukt bra och är jätteglada – det är jag stolt över – inte bara The Wolfpack, utan alla där som kämpar för att allt ska bli bra – Forza Drecera !

Tack & Förlåt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.