Så där…. då ska man byta adress inom kort….. nästa steg i mitt liv ….. härligt!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/sa-dar-da-ska-man-byta-adress-inom-kort-nasta-steg-i-mitt-liv-harligt/

Så, då var det bestämt, jag tar min hatt och flyttar hem till Anna, inte speciellt överraskande för någon kan jag tro – för vi har det så bra och jag har inte varit speciellt mycket i min lägenhet den sista tiden. Vi håller på att göra ett rum till där så alla får plats – det blir ett nytta Master Bedroom – som blir jävligt bra …..

Då garaget var för lite och där fanns en tillbyggd tvättstuga så rev jag lite väggar och vips får vi ett sovrum på 20-25 kvadrat – med egen altan och allt – lite lagom avskilt från resten av huset – så kidsen har full plats ….. härligt.

Har fått tillbaka suget att fixa och bygga … är skitkul när man kommer igång igen- satte altandörren i går och idag har det spikats liggande panel – rå – vit – så jävla snyggt – sen blir det ett skeppargolv till det – mycket ljus och värme – härligt. Blir även en Lounge del där vi kan ha tv mm.

I övrigt har det inte hänt mycket i Påsk, mer än god mat och trevligt mys. Är rätt glad att man inte är i svängen – har lixom tröttnat lite på utgång mm – ärligt – det är inte så satans upphetsande i Kristianstad – blir väl lite Bishop i bland – kanske lite mer nu när uteserveringarna dyker upp.

I morgon blir det lammstek – funderar på att lågtempa den och sen ge den yta på grillen – borde bli bra – annars får man ju ringa pizzerian – men testar – brukar funka.

Nu blir det lite film – för jag orkar inte vara kreativ idag – så ha en magiskt påskaftons kväll och ta det lugnt med äggen!

Tack & Förlåt

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.