Resa till Polen bokad – Hmmm… på tur med stor familj – vojne vojne!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/resa-till-polen-bokad-hmmm-pa-tur-med-stor-familj-vojne-vojne/

Så, en då vi sprang på billiga flygbiljetter – kunde vi inte låta bli att planera en liten sväng ner till Anna´s syster i sommar – helt sjukt vi flyger alla 7 för ca 2 000 spänn ToR. Ska bli trevligt att träffa dem – tydligen kan de lite engelska, tur för min Polska är inte den vassaste – men det brukar lösa sig.

Utmaningen blir helt klart i att få med alla och få allt att fungera – ska boka bil nu oxå – Hmmm – funkar inte med en Fiat 500 – nej, vi behöver en 7 sitsig historia – men det löser sig.

Kan se det kaoset som kommer vara när vi alla skall iväg – Hmm… bara ta en valium stor som en hockeypuck och andas – men bara bita ihop och inta ledarrollen – så ska nog alla komma med.

Dagen i övrigt har varit givande – Nej, – jag har gipsat tak – det är nog det tradigaste som finns, bara tungt och jobbigt – hade skaffat en Skivhiss – annars hade det inte funkat – men nu är det klart – så…… nu får jag äntligen spackla – vilket är lika kul som cancer.

Men nu kan man faktiskt se slutet på det – och det ska bli så skönt, då finns det ordentligt med plats för alla – magiskt.

Ska iväg och köra ett pass med Franz i morgon – för se hur armar mm känns men lite skall nog funka.

Nix, film och vila – innan spackling imorgon –

Tack & Förlåt!

 

2 reaktioner till “Resa till Polen bokad – Hmmm… på tur med stor familj – vojne vojne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.