Reflektion och eftertanke så här i den kristna högtiden……….typ!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/reflektion-och-eftertanke-sa-har-i-den-kristna-hogtiden-typ/

Så, det är uppenbarligen måndag – fast det känns som typ den 3:e söndagen i rad ……. men detta är ju inget som direkt stör mig, söndagar är bra dagar helt klart……. mycket underskattade anser jag…… inför fler söndagar anser jag….. 3-4 st i veckan är inga problem anser jag…….

Det är lite av ett jubileum i dag………. Anna och jag har nu varit tillsammans i 6 månader …….. så jag tycker ni ska alla skicka presenter till oss…… det kan inte vara för mycket begärt…..

eller kanske mest till Anna som står ut med mig, hon förtjänar nog mer presenter än jag gör. Hmm.. så är det nog.

Det är inte så ofta i livet, om ens någon gång man har den turen jag har haft att träffa henne, och att hon dessutom blev lika förälskad i mig som jag i henne …… detta kan ju hända….. men att allt annat bara fungerar …. ni vet alla de saker som skall vara jobbiga och inte fungera – Kidsen funkar, vi funkar med varandras kids, vi finner naturliga roller i vem som gör vad och när ….. så där löjligt bra – ni vet som på Tv-bra.

Inte bara detta, för dessutom är troligen världens snyggaste kvinna förälskade i mig, nu kan det vara svårt för andra grabbar att förstå hur det känns, för som sagt – världens vackraste kvinna är förälskad i mig, så ni kan på sin höjd referera till näst vackrast – så enkelt är det.

Naturligtvis har vi firat som bra den idag- nja…. egentligen inte…. men sen firar vi faktiskt varje dag… kanske inte storslaget med fyrverkeri, men med mycket omtanke, kramar, en puss när man går förbi – ja många små saker hela tiden – och det är så härligt.!

Visserligen grillade vi en lammstek – men det hade vi kunnat göra när som – det bestämmer jag, för jag är kocken – och älskar det – har verkligen hittat tillbaka till matlagningen – bara njuter, just nu puttrar en stor bit gris i ugnen tills i morgon – med massa konstiga sakar – gillas.

Nu ska vi faktiskt ta och fira lite, det blir lite glass och choklad till en film – och så kryper vi upp i soffan efter denna helgen som varit fylld med mat, skratt, bygge, träning och en jävla massa kärlek!

Till dig Anna, Jag älskar dig så mycket så det inte är klokt – Puss!

 

Tack & Förlåt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.