När man lutar sig tillbaka, då kan man titta på skådespelet! Duck´s Will be Duck´s!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/nar-man-lutar-sig-tillbaka-da-kan-man-titta-pa-skadespelet-ducks-will-be-ducks/

Lördag, denna mycket angenäma dag i veckan – förknippad med ledighet och umgänge. Morgonen inleddes med ett pass på Swetec, med store grabben – vi lekte med släggor, KB mm – hur mysigt som helst – jävligt bra pass idag – tufft och krävande men känner hur jag blir starkare hela tiden – Magiskt!

Jag älskar det faktum att jag numera inte är så aktiv i utelivet och har lutat mig tillbaka lite – till förmån för andra saker i mitt liv – dock kan jag fortfarande roa mig lite på avstånd från det hela – att bevittna ankdammen på lite håll – det är hur kul som helst, se alla krumbukter alla gör och hur man försöker flytta fokus från helt eget valda situationer som inte föll ut på det sättet som man önskat – detta är ball.

Det sägs att 40 är de det nya 20:e – tja…… kanske det….. dock verkar det har slagit igenom även längre ner i åldern – så är då 35:år – nya 15? – Hmm…. kan tro det …… kanske varierar detta lite från individ till individ – men seriöst finns där material där ute till Paradis Hotell, visserligen får en del med den rätta mentaliteten kanske lägga sig under kniven och köra lite hårdare träning ett tag – men sen djävlar ska ni se………….. Då kanske vi får fler i melodifestivalen sen……. men det återstår att se……………. Ja, tänk er – det finns massor därute som kvalar in – Tänk er en wild and Crazy pedagog, en galen läkare , en lärare och kanske kasta in lite folk från butiker oxå – lixom helt vanliga som får chansen att leva ut skiten som de gör på helger mm – fast nu fullt ut……… hur kul som helst .

Hmmmm…… kanske dax att lansera Gossip Girl i Staden – hade varit sjukt roligt,…………. tänk er en sida – typ i bloggform……. där alla som vill kan lägga upp historier mm som händer i staden ………. ja, allt från rykten om att IKEA ska etablerar sig till………… låt säga lite mer smaskigare händelser………. Den skulle lixom leva sitt eget liv……. vet bara inte exakt vad det är för legala krav på en sådan tanke……..Fundera…… får återkomma till detta

Nä, skit i det nu – nu blir det att tända grillen och så kör vi burgare i dag – brukar gå hem i flocken med kids som numera omger mig…… och funkar för mig oxå ……….

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.