Människor drunknar i Medelhavet och plötsligt är det EU:s fel! – Förstår inte !

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/manniskor-drunknar-i-medelhavet-och-plotsligt-ar-det-eus-fel-forstar-inte/

Återigen har vi ett ämne som säkerligen är hett – men varför inte titta lite närmare även på dessa – dvs ämnen som upprör och är känsliga. Eu samlas nu för ha topp/krismöte rörande det faktum att överlastade (med människor) båtar/skepp ( skepp om de är längre än 12 meter) – som dessutom ofta är i dåligt skick – kantrar, naturligtvis drunknar då en massa passagerare – vilket är fruktansvärt, men exakt var i detta kommer EU:e in – båtarna kommer inte från något EU-land vad jag kan förstå?

Det är väl ungefär här vissa förbereder motdemonstrationer, iklädda masker med slagord som döda mm. Naturligtvis i fredliga avsikter för de vurmar över allt levande – men skit idet – för nu tillbaka till problematiken.

Om människor, som jag lider med och de har det svårt väljer att gå ombord på ett flyttyg av ytterst medioker kvalité som dessutom är för tungt lastat – tja…. då har man tagit en medveten risk – JO, det har man – även om det är skit att stanna kvar så har man nog insett att detta inte är det säkraste sättet att resa på.

När det sen inte helt oväntat går käpprätt åt helvete – då är det Europas fel – för de inte öppnar sina gränser helt och hållet, placerar ut samtliga kryssningsfartyg modell finlandsbåtarna att transportera hit varenda en som vill från kontinenten Afrika – ? Men vänta lite nu?

Tydligen har vi tagit över ansvaret för alla nu, återigen – det är synd om dessa människor – men seriöst – ska vi nu dessutom ordna transporterna hit – så media, vänsterflummare och annat löst folk inte pekar finger åt EU – och försöker göra dem till de onda – naturligtvis är deras lösning enkelt – ta alla och sätt i en ring – så sjunger vi lite lägersånger så blir allt bra, för det är ju som vanligt andra människors pengar de pratar om.

Eu – bidrar med stöd lite överallt i världen, tar emot massor med människor och skapar ny möjligheter för massor med människor som är på flykt, men när en båt välter som de inte har beställt eller anordnat – då är det plötsligt Eu som är elaka – seriöst!!

Är bra trött på en snedvriden debatt som inte fokuserar alls på de länder som tillåter sina medborgare hålla på så de dör på Medelhavet – och återigen – de valde själva gå ombord, för det finns alltid val – även om du väljer att inte göra något så har du valt.!

 

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.