Kan det inte blöda – är det inte föda, samt striden mot vampyrungen över!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/kan-det-inte-bloda-ar-det-inte-foda-samt-striden-mot-vampyrungen-over/

Med sommar kommer grillen, och eftersom solen visade sin bästa sida  – då var det bara ett måste att angripa detta …… efter en mycket intensiv vecka – men som blev sjuk bra…….. visserligen har gammelvampyren fått hantera en ung vampyr …… mer om det längre ner, men grillen – låt oss börja där…..

Det förekommer en rad märkliga ideér om vad som skall intagas som föda numera – Quorn, Sojabiffar och andra märkliga saker som skall på något bisarrt sätt ersätta kött – ?? Ni hör själva, varför skulle man vilja ha ersättningar till kött?

Om du vill jogga, då tar du dina löparskor, du har inte ett par ersättningsskor som är ett par högklackade pumps……. nej, det har man inte…. ni kan testa detta på andra saker …………. Vill man se Die Hard 4 – då tar man inte fram ersättningsfilmen Titanic? ….. ja ni har nog fattat nu, och har ni inte …… då är ni korkade …. inget att göra.

Så, tillbaka till konceptet grill – dagen blev en symfoni av Fläskkött, bratwurst och detta sammanfogat med Bacon – på spett – bra marinad och bra Glaze ……. naturligtvis fick detta grillas till perfektion och sen var det dags att frossa – försök gör det med en sojakorv……….. Nej, min mat den bajsar på vegetarisk mat, bokstavligen.

Middagen blev mycket trevlig, eftersom vår nykläckta vampyrhona fogade sig till slut efter 24 timmars furie av aggressivitet, fräsande och om möjlighet gavs attacker mot halsen……….. Tja….. med andra ord en fullt normal tonårstjej ………

Med jämna intervaller får hon för sig att utmana de gamla vampyrerna, därav även mig……. funkar sådär….. det är faktiskt så enkelt att är man som jag  5000 år gammal – vampyr, då har inte en nykläckt vampyr en chans……. så detta avlöpte utan blodvite……. och Lillvampyren fogade sig att ……. var just det …. inte chefsvampyren i flocken, skönt – för det är så där lagom kul med en obstinat och skitsur vampyrunge…………. bara så ni vet………..

Nu är alla mätta och livet känns alldeles förträffligt – bara lite kaffe nu och sen kanske en rulle innan natten skall mötas……. och det är ju då vampyrer trivs bäst………. Fangs Out!

Tack & Förlåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.