I spåren av Zalando, pyssel för damer och annat som hänt!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/i-sparen-av-zalando-pyssel-for-damer-och-annat-som-hant/

Det blev inte något skrivet i går – jag utsattes för en kupp – jag blev ombedd att hjälpa Alexandra beställa kläder på nätet – vilket inte skulle vara så svårt tänkte jag – herregud, handlar ju själv grejor på nätet – man väljer, lägger i korgen – betalar och klart – inte svårt alls………… Tills man man hamnar på Zalando…… och inser att det finns en Jeanssort som heter MOM – och den finns i 5678 st varianter….

97,5 % av dessa ser mer eller mindre likadana ut…….. trodde jag, varpå jag fick en blick från Alexandra som sa lite fint – Är du helt utvecklingsstörd – de är olika alla! Jaja, efter ha tittat på alla 5678 – inte en gång utan typ 5 gånger valdes ett par – för att upptäcka att de inte fanns i hennes storlek ………. total katastrof och vi började om……. jag muttrade något om att det kanske inte var så dåligt med kommunism – då fanns det inte så mycket att välja på…………

Efter mycket om och men var tack lov ett par lagda i korgen, i rätt storlek – och jag tänkte det var dax att gå och kolla TV – men icke – nu var det dags för Vans, för er som inte vet är det skor, i tyg typ – som är poppis – därför finns det även på dessa sidor ca 4578 olika varav de flesta ser fanimig exakt likanda ut – återigen den där blicken – ni vet utvecklingstörd mm –

Till slut satt vi och valde mellan 2 olika vita ? seriöst, vi satt och tittade på 2 likadana och valde – jag var nära att vilka skjuta mig själv – men det gick och äntligen var det dax att betala – sagt och gjort – fixat – men jag glömde klicka ur den där jävla rutan om erbjudande och reklam – så nu får jag email fråna Zalando ett par gånger om dagen – måste få bort den skiten.

Det var inte den enda shoppingen som skedde – innan på kvällen satt Anna och Alexandra och klistrade lappar på skönhetsprodukter – samma stil som för typ 50 år sedan – men tydligen är det jätte stort – och man får olika premier mm – såg ut som ett gäng fritidsbarn som fått Redbull – och jag fick frågan om en eyeliner – om Alexandra skulle välja den ljusblå eller lite mörkare – Hmmm….

Jag är en man  – det innebär att jag kommer med Windows grundinställning, 16 färger – Peach är en frukt inte en färg – Vi har ingen aning vad fan Malva är – så varför fråga mig – helt korkat. Jag gissade och valde – så det blir nog bra– de tittade på mig lite lidande – för de insåg nog att jag hade lämnat min komfort zon  –  de frågar nog aldrig mer …… kanske lika bra .

Nej – nu en dusch efter ett bra TRX-pass med Franz – vi körde lite boxning på säck innan, fan han kan slå rätt hårt nu, inte som en liten flicka längre mer som en stor flicka – hehe .

Tack & Förlåt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.