Gustav Fridolin, riksfjanten – Sveriges svar på Al Gore – sektledare som luras!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/gustav-fridolin-riksfjanten-sveriges-svar-pa-al-gore-sektledare-som-luras/

Jösses, hur dum får man bli – tja…. ingen kan undgå att förstå att jag inte direkt gillar Gustav Fridolin – men jösses – att han var så satans blåst att han får regeringsplanet att lyfta först från Arlanda, för landa på Bromma (mil) – samtidigt som han vill lägga ner Bromma – fan detta är ju dubbelmoral så det bara stänker om det.

Det finns en liknade kille tidigare – ni vet han som inte blev President i USA- Al Gore, ni vet han som flög runt i världen i ett jättestort flygplan – en fet jävla Boeing – för berätta att  vi måste minska utsläppen – känns trovärdigt – har han hört talas om internet? Videomöten – det är klimatsmart !

Men tillbaka till riksfjanten Fridolin, han har nu mot allt sunt förnuft hamnat i en maktposition, varpå hans principer genast börjar flagna av – för ska man ha tid att sabba skolan och springa runt i någon form av korståg mot SD – då behöver man snabba transporter – så därför hoppar delar av Löfven gänget på planet på Arlanda – för sedan lyft, och landa igen på Bromma – 4 mil iväg – troligen kan du cykla sträckan på samma tid som en take off och en landning mm tar – men inte skall väl vår Lille supertönt Fridolin behöva åka flygbuss till Arlanda eller Arlanda express.

Numera kan man titulera Fridolin, pojken som gav dubbelmoralen ett ansikte – men är inte förvånad för som i alla socialistiska/kommunistiska stater brukar partiet alltid skaffa sig fördelar före folket – så detta är inte direkt överraskande.

Tack & Förlåt

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.