Förbjud barn på Mc Donalds vid lunch – och 2 timmar under nålen – klar nu!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/forbjud-barn-pa-mc-donalds-vid-lunch-och-2-timmar-under-nalen-klar-nu/

Fan – jag är ingen större fan av Mc Donalds – anser egentligen att de inte borde får heta hamburgerkedja – de serverar inte hamburgare utan tunna jävla runda saker av ko – som aldrig ser ut som bilderna – utan mer som en människa i långt gången parkinson har monterat ihop den ……. Men inget slår barn med sina lata mammor…..

Skulle sluta tidigt idag för hade tid hos Owl School Tatto – kl 13 – så eftersom morgon flög iväg med massa saker som bara behövde fixas så svängde jag inom Mc Donald – snabblunch – trodde jag…….. För tydligen samlas alla mammor med deras ambivalenta 3-5 åringar där runt lunch, för de inte orkar laga mat eller något.

Visst, köper att kids kan tycka det är kul i bland med Mc Donalds, barn är ju faktiskt rätt enfaldiga – så konceptet funkar där …… men handen på hjärtat – visst är det ni lata mammor som använder MC D för slippa laga mat och städa efter era curlade ungar – MEN ge fan i tiden mellan kl 12-13 – Ungjävlen kan väl äta innan eller efter!

Hamnade i kön bakom ett gäng av ovan nämnda modell – 1-3 barn var. Konversationen gick lite i stil med detta medan kön växte och minuterna tickade iväg.

Mamma: – (fullt upp med att messa) – ”Vad vill du ha?” – Till en jävla 3:åring som inte ens fattar att jorden är rund? Ung glor på sin mamma och svarar med det ordet som de lär sig bland de första i livet. Jag vill ha Happy Meal!

Mamman – till tjejen i kassan – ! Happy Meal , och nu börjar helvetet – för nu ska ungjäveln få frågorna – Burgare eller nuggets, Pommes eller Morötter, Mjölk eller juice , äppelbitar eller ….. ja, ni fattar .- varenda jävla fråga behandlar denna curlade lilla skitunge med samma betänketid som det vore en satans omröstning i FN:s säkerhetsråd – …. Kön växer ………. folk tittar på klockan …….. suckar ……

Jaja, nu har vi äntligen fått ihop denna order – som för övrigt troligen är exakt likadan som det lilla aset till unge har ätit de sista 2 åren på Mc Donalds – men då kommer nästa problem – Leksaken – Naturligtivs hade de redan varit där i veckan så ungen hade den leksaken – och började tjuta – nu började vi genom blickar i kön, alltså vi som hade dåligt med tid och valde en snabbmatsrestaurang av den anledning – vi tittar på varandra  – blickarna säger samma sak – kan vi inte köra både mamman och ungen i Micron!

Skit samma efter ett par relativt snarlika beställningar är det äntligen min tur – och jag hade haft all tid i världen att bestämma mig, troligen kunde jag nu innehållsdeklarationen oxå utantill – kastar mig den så kallade burgaren och iväg möt Önnestad – där naturligtvis det var ombygge av väg mm – men hann precis – och ner i stolen – fram med nålarna – och inte helt oväntat gjorde det ont – i 2 timmar – men nu är den klar – 6 timmar totalt.

Nu sitter säkert några därute och är jättetuffa – det gör inte alls ont att gadda sig – då kan jag dessvärre berätta för er – antingen ljuger ni eller så har ni fel på ert nervsystem – för om er kropp inte reagerar med smärta när du kör nålar i den så är du troligen fucked up rent systemmässigt – men som sagt klart nu.

Nu blir det en myskväll – vi är helt barnfria – hart det ordet – men det är vi alla fall – så vi har hela huset till bara oss – vi har kontroll över fjärrkontrollerna – vi äger helt enkelt – tills imorgon då är det som vanligt igen – men nu njuter vi

Tack & Förlåt !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.