Bygge, legat under nålen och i morgon jagar the Wolfpack igen!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/bygge-legat-under-nalen-och-i-morgon-jagar-the-wolfpack-igen/

Just nu har jag mycket i huvudet – det sker saker konstant – och jag är lite överallt hela tiden, men än så länge är det lugnt – men helt klart tränar jag simultankapacitet nu – och det är bra, är ju kille så det skall behövas enligt alla skrönor, för det är exakt vad det är – ni vet det där att kvinnor kan göra flera saker samtidigt – vilket då män inte skulle kunna……………

Sanningen är enkel – ingen av könen kan tänka mer än en tanke åt gången, och sedan är det en ren träningssak att lära sig växla mellan dem …….. så enkelt är det.

Kom en bit på bygget i helgen, och nästa helg är planen att köra ett riktigt race, tak och golv är målet – förberedde för dörr i helgen – ska se om jag hinner koppla sista elen i veckan – men troligen inte….. för när man väl kommit hem från jobbet, ätit – landat mm då pallar jag inte ……… sen ska man försöka få in lite träning – tro mig, det är inte jobbigt att träna – det jobbiga är hitta luckor av tid som sammanfaller med lämpliga pass…….

De kör lite pass på dagarna- kring lunch, ska testa inte nästa vecka utan veckan därpå att köra lite lunchpass – hade varit sjukt skönt om det funkar bra…… för behöver det …… man blir ju mer sugen nu när man känner att man går framåt och blir starkare hela tiden.

Söndagen spenderade till stora delar hos Owl School Tatto – tanken var att vi skulle köra en färdig idag – men efter ca 4 timmar – så insåg vi båda – att det var nog bäst att bryta, den var ju och andra sidan bra mycket större än planerat från början – och ja, det gör ont, och ja – ni som säger att det inte gör ont – ni har troligen fel på nervsystemet eller är bara så puckade så ni tror att andra ska tro på er – att det inte gör ont när man kör nålar i kroppen, men jag är sjukt nöjd med den …… och den kommer bli grymt bra …… De är duktiga gossar de där på Owl School Tatto – Sök efter dem på FB, ligger i Önnestad – Erik heter han som gaddar mig.

Så, söndag kväll….. snart dax för en rulle, halvsovande i soffan….. för sen ladda om inför morgondagen…. Då sparkar vi liv i Wolfpack igen – säljgänget som jag styr just nu….. Vi körde en kanon vecka förra och nu höjer vi ribban igen – nya utmaningar – frågan är hur långt vi kan gå denna veckan …….. Hmmm…. Tävlingar blir det, obscena vrål och inte att förglömma – att Yla när vi säljer – så småvampyrerna blir rädda för The Wolfpack……..

Nej, en dusch nu – morgonrock – kaffe och film med min älskling – magiskt!

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.