Attityder, självutnämnda genier och andra mystiska saker hos mänskligheten!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/attityder-sjalvutnamnda-genier-och-andra-mystiska-saker-hos-manskligheten/

Livet är enkelt – det är människor som strular till det – och helt i onödan för det mesta – i 99 % av fallen gör de dessutom enkla saker svåra – varför, jo för människan gillar inte tanken att saker kan vara så enkla som de oftast är – och dessutom har vi tappat totalt kontakten med magkänslan – …………… ja, du oxå! 

Dagen i dag har framförallt gått till min underbara grupp på jobbet, som nu går under mitt valda smeknamn – The Wolfpack! – För de är som hungriga vargar på jakt – och de jag sjukt bra nu – hade de varit vargar på riktigt – tja…… då hade det varit många arga fårbönder………. men nu är det tack lov att de säljer el – och det är bra erbjudande så de säljer, satan vad de säljer – magiskt att följa

Intressanta är att deras vinnarattityd gör att de säljer mer och mer – för de är stolta över vad de gör och därmed skapar de förtroende när de ringer – episkt.

Det blev en sväng till Snårarp i dag – och träffade Miljöhitler – tror de kände igen mig, fast jag hade maskerat mig – men de stirrade hela tiden på mig, nästa gång ska jag inte använda tomtedräkten som maskering – men jag lyckades smuggla ner mycket konstigt i brännbart – och allt jag la där brinner, med rätt utrustning.

Attityder skapar alltid respons hos mottagaren – enkelt som fan, man behöver inte ha gått några kurser i detta – seriöst, ta 2 hundar och se hur de agerar – är den ena aggressiv , tja då svara den andre med antingen samma eller underkastelse om den är svagare – ja, ni ser enkla grejor. Detta fungerar med alla andra sinnestillstånd, ledsen – ger tröstande – sur ger sur – glad ger glad – ja, ni fattar – och gör ni inte – tja….. då har ni lite problem att ta upp med er psykolog…… för ni behöver en.

Hade detta funkat – då hade massa problem försvunnit, för när en obstinat tonåring går för långt i naturen – tja….. då sätter de äldre den på plats och vips växer den upp till en fungerande individ i gruppen – MEN så är det inte bland människor – nej, här tror vissa att de står över dessa enkla och basala funktioner – för sedan springa runt och vara bittra över att de har problem med andra – NEJ, fel – de förstår inte att deras attityd ger respons utan lever i Narnia och tror att de står över dessa saker …………. Dessa klassar vi enklast i olika nivåer av idioter – och idioter – de undviker man – för man kan inte diskutera med dem

För är du någorlunda intelligent så förlorar du alltid – de drar ner dig till deras nivå, och vinner sedan på grund av erfarenhet av den låga nivån.

Det finns en annan grupp, analytikerna – intressanta människor – de kan fan inte välja mellan Cola och Fanta utan att analysera – de kan inte bara göra något på känsla! – Dessa är så tröttsamma att hålla på med – för de tror de är supersluga – och analyserar allt innan de agerar – ofta har ögonblicket gått förbi när de äntligen kommer till skott och beslutar – de skulle aldrig gå på magkänslan- för de tror de vet allt – men det gör de inte.

Så, varför inte testa en dag att bara gå på känsla  – och se vad som händer, naturligtivs innebär det inte att om känslan att råna en bank infinner sig – så är det ok, nej då är du bara puckad – men mycket kan du känna utan fundera för mycket om det är ok eller inte!

Tack & Förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.