9 månader senare, 10 kg lättar, starkare och mår som en jävla prins!

http://www.lyxkrasch.se/april-2015/9-manader-senare-10-kg-lattar-starkare-och-mar-som-en-javla-prins/

Så – satt och räknade lite – och insåg att det är idag 9 månader sedan jag la ner mitt destruktiva liv – spolade kröken och valde en annan väg, för den gamla funkade lixom inte längre – 9 månader , ca 10 kg lättare, starkare än någonsin på 15 år – tränar ett par pass i veckan – har ett kanon jobb och en underbar kvinna i mitt liv. 

Fan, tiden går fort och det känns lite konstigt när man tänker tillbaka, vad jag har hunnit med på 9 månader från mer eller mindre ett vrak – till tja, kanske inte en Ironman men en bra bit på väg. Denna veckan har jag hunnit med 2 pass, varit Stockholm, Helsingborg – jobbat på kontoret, byggt vidare på the Master Beedroom till mig och Anna – lagat massor med mat och umgåtts med kidsen oxå – härligt.

Känslan att jag har tagit full kontroll över mitt liv, och inte vara slav under spriten är en satans cool känsla – och nu har jag svårt att ens förstå att man varit så nere. Dock skall man alltid ha det i bakhuvudet för man vet inte om man hamnar där igen. NU går jag inte omkring och är rädd för vad som kan hända i framtiden utan lever här och nu – varför gå och oroa sig för något som du inte vet vad det är? – Känns puckat bara.

Under dessa 9:e månader har mycket hänt, ja massor rent ut sagt – och det mesta är bara positiva saker – tror det blir så när du slår ihjäl dina demoner och möter dina rädslor rakt på – våga kriga med dem och inte bara kriga vinna över dem – krossa dem och sedan gå vidare.

Då blir det lite som man plötsligt ser allt i fyrfärg, HD-kvalitet och man kan snabbt välja vad man vill fokusera på – man fokuserar på saker som ger en något och struntar i allt annat – man blir kräsen – man slösar inte tid på saker eller människor som inte vill framåt – dessa lämnar man bakom sig.

En fråga jag fått massor med gånger sista 9 månaderna – är från människor som undrar om de dricker för mycket – jävla dum fråga faktiskt – för troligen gör du det om du undrar  – eller hur…….annars hade du inte frågat – den logiska delen i dig har uppmärksammat det som du desperat försöker dölja med alla andra tankar.

Många tycker att livet är orättvist, och många som har problem väljer att hantera dem på olika sätt, just nu poppis med piller mm – Att hela tiden finna andra anledningar än sig själv till sina problem är egentligen slöseri med tid , för antingen är det du som måste ändra på dig eller så är det du som måste byta din miljö – men skylla på världen och allt annat  – nej, det funkar inte – du är faktist den enda som kan ändra ditt liv om du inte är nöjd med det – ingen annan!

Nu är jag inte på något sätt fanatisk motståndare till sprit, nej för fan – vi har ett ytterst välfyllt förråd till våra gäster – och Anna gillar ett glas vin eller en drink – funkar fint.

Nu blir det en Mariestad alkoholfri öl till mig och en drink med rom och mynta till Anna – sen lördagsmys !

Tack & Förlåt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.